VLAHOVIĆ PROGOVORIO O ĐOKOVIĆU: Jedna stvar ih spaja!
Dušan Vlahović, trenutno najplaćeniji srpski fudbaler, dao je intervju gde je pomenuo Novaka Đokovića, Foto: EPA/Serena Campanini

DVA SRPSKA ASA!

VLAHOVIĆ PROGOVORIO O ĐOKOVIĆU: Jedna stvar ih spaja!

"Želim da saznam više o tome kako je uradio određene stvari" Dušan o Novaku

Objavljeno:

Čuveni srpski fudbaler Dušan Vlahović dao je veliki intervju u kom se dotakao i priče o prvom reketu sveta – Novaku Đokoviću.

– On je iz Srbije i definitivno je broj jedan, tako da sam mu se uvek divio. On je veliki šampion. Želim da saznam više o tome kako je uradio određene stvari. On je tako dobar za mentalnu snagu: kako se nosi sa određenim problemima i kako može da odigra sedam mečeva zaredom i da savlada sedam prepreka da osvoji Grend slem.

,

Nada se da će uskoro i sam ovladati mentalnom snagom poput Novaka.

– Kada verujete u sebe, kada ste sigurni, ništa drugo vas neće destabilizovati. Morate imati ovu vrstu mentalne snage. A takođe kada nešto krene naopako, to će vam sigurno pomoći da se suočite sa problemima. Nisam baš obučen da to imam. Mislim da je to nešto što dolazi sa tvojim karakterom, što je zaista deo tebe.

VELIKO PRIZNANJE DUŠANA VLAHOVIĆA! Zavistan sam - kada jednom probate, tražite još!

Ono što mu je zajedničko sa najboljim srpskim teniserom je to što igra još bolje pod pritiskom.

– Volim pritisak Volim velika očekivanja jer volim vrstu adrenalina koji izlazi. Nikada nisam previše patio od pritiska. Možda kad sam bio mlađi, ali ne sada i za 10 godina ću se verovatno osećati još bolje zbog toga. Zaista me nije previše briga kada ljudi govore o pritisku.

(Esrpeso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.