VELIKO PRIZNANJE DUŠANA VLAHOVIĆA! Zavistan sam - kada jednom probate, tražite još!
Dušan Vlahović, Foto: Profimeida

italijani bruje

VELIKO PRIZNANJE DUŠANA VLAHOVIĆA! Zavistan sam - kada jednom probate, tražite još!

Mladi srpski napadač je na dobrom putu da postane jedan od najboljih napadača u Seriji A, a u intervjuu za prestižni magazin je otkrio bez čega ne može

Objavljeno: 08:26h

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je trenutna jedna od najvećih zvezda u Seriji A, a ujedno i jedan od najboljih napadača na svetu.

U intervjuu "ICON Magazine", Dušan je pričao o svojoj "filozofiji fudbala".

Vlahović je zimus prešao iz Fiorentine u Juventus za 80 miliona evra, a tokom sezone je postigao 24 gola u Seriji A na 36 odigranih mečeva, što je veoma dobro. On je priznao da je upravo zavisnik do golova.

- Živim da postižem golove. Osećam se prazno kada to ne uradim, a kada učiniom, onda letim. Taj osećaj me potpuno ispunjava. Golovi su mi pogonsko gorivo i jednom kada to probate, tražite još i još... Po svaku cenu morate da iskusite tu emociju ponovo. To je zavisnost - rekao je Vlahović.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: Profimedia

Dušan je u ovom razgovoru otkrio i da je on u ulozi fudbalera 24 sata dnevno.

- Potpuno sam mu posvećen. Kada dođem kući, onda gledam fudbalske utakmice. Uživam u tome, opušta me, ali takođe gledam da unapređujem sebe - istakao je Dušan Vlahović.

Nažalost, povreda ga je sprečila da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija, ali je bez obzira na to bio sa reprezentacijom tokom nekih utakmica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.