NAJAVLJUJU SE VELIKE PROMENE U PARTIZANU: Ilievu pune ruke posla! VAZURA OTKRIO ZA KOGA IMA PONUDA!
Miloš Vazura, Foto: Starsport©

fk partizan

NAJAVLJUJU SE VELIKE PROMENE U PARTIZANU: Ilievu pune ruke posla! VAZURA OTKRIO ZA KOGA IMA PONUDA!

„Zahvalili smo se na saradnji svima kojima ističu ugovori“, kaže direktor Partizana

Objavljeno: 11:37h

Potpuni remont u Partizanu! Kao što je javnost brujala i tokom prolećne polusezone da su crno-belima preko potrebna pojačanja i to na više mesta u timu, izgleda da su to shvatili i u Humskoj 1.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je novinarima na prozivci u Zemunelu na startu priprema da crno-beli pregovaraju već sada sa sedmoricom igrača!

Jedan od njih je, kao što se pominjalo, Žilijen Ngoj, bivši fudbaler Eupena.

„Prošle godine smo bili spremni da platimo transfer, a sada je on slobodan. Možda je čudno, ali je bilo lakše dok je imao klub. Ima i druge ponude, u kontaktu smo, želimo ga, ali je to za sada sve. Igrač koji je tržen poput njega bira opcije. Neće se svakako završiti brzo“, rekao je Vazura.

Otkrio je čelnik Partizana i kako izgleda skica kluba za letnju pijacu.

BIVŠI TRENER PARTIZANA O STOLICI: On bi izabrao drugo ime (koje se nije spominjalo)!

„Dovešćemo dva do tri stranca, Iliev kao sportski direktor pregovara. Takođe, dovešćemo nekoliko domaćih igrača. Prelazni rok nije praktično ni počeo, a mi već krećemo na pripreme. Idemo ka tome da rešimo goruće, pregovaramo sa četiri domaća i tri strana igraca. Biće velikih promena, očekujemo veliki broj odlazaka i dolazaka“.

1 / 6 Foto: Espreso/Srđan Novaković

A, što se tiče odlazaka, izleda da će klub napustiti svi igrači kojima 30. juna ističu ugovori.

„Dosta je igrača kojima ističu ugovori, svima smo se zahvalili i želimo da osvežimo tim sa novim trenerom. Biće potpuno jasna slika pre odlaska u Sloveniju, znaće se sve za nekoliko dana“.

Rekao je Vazura i da Partizan ne može finansijski da se trka sa Crvenom zvezdom kada je prelazni rok u pitanju.

„Nažalost nismo približno cifri od 4.000.000 evra za obeštećenja kao Zvezda, ali mi drugačije tražimo igrače. Imamo svoj budžet i po učinku stranaca smo pokazali da bolje radimo, iako se u javnosti postavljaju stvari kao da Rikardo nije postigao 35 golova, da Leonardo i Tavamba nisu ostvarili šta su ostvarili... Kada su domaći igrači u pitanju tu ne možemo da pariramo rivalu jer može da ponudi više novca što je kod domaćih igrača primarno. Uzeli su nam nekolicinu igrača“.

Dodao je Vazura i da crveno-beli imaju više ponuda za igrače.

„Zvezda ima ponude i za igrače na klupi, poput Ohija, a mi nemamo ponudu za Rikarda koji je postigao 35 pogodaka. Ne govorimo da imamo ponudu da bismo podigli igraču cenu. Mi imamo ponude za naše štopere, uvek za naše mlade igrače, ali nećemo brzati sa odlukama“.

Direktor Partizana ističe da crno-beli nisu u finansijskim problemima i da mirno čekaju novu sezonu.

„Finansijska situacija je stabilna, ostvarili smo dobar bonus na Sadiku, imamo priliv koji 95% javnosti se nadalo da neće uspeti, ali je uspeo i rasterećeniji ulazimo u novu sezonu. Nismo više u situaciji da moramo da prodamo igrača i možemo da sačekamo. Zaboravio sam i kako izgleda kada moramo da prodamo fudbalera. Nije samo novac prioritet već je bitno i u koju sredinu ide. Primer je Vlahović koji je ostavio odličan utisak“.

Espreso/Mozzartsport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.