PREOKRET KOJI SE NAVIJAČIMA NIJE DOPAO: Najavio povratak u srpski klub, pa obrisao izjavu!
Miloš Nikonković, zbog privatnih stvari ostaje u Sidneju, Foto: Starsport©

REK'O, pa porek'o

PREOKRET KOJI SE NAVIJAČIMA NIJE DOPAO: Najavio povratak u srpski klub, pa obrisao izjavu!

Ipak ostaje u Sidneju, nakon što je objavio da do nastavka saradnje neće doći!

Objavljeno:

Sve je brujalo o Milošu Ninkoviću i njegovom povratku u Čukarički, ali dogodio se preokret i ove godine to ostaje samo pusta želja!

Bivši reprezentativac Srbije će karijeru nastaviti u Sidneju, sa kojim će produžiti ugovor, prenosi Mozzart sport.

Pio je na Banovom brdu kafu sa direktorom Čuke, Vladimirom Matijaševićem, spekulisalo se da ima želju da obuče dres bivšeg kluba, ali zbog privatnih obaveza je odlučio da će nastaviti karijeru u Australiji.

Zanimljivo, pre četiri dana je na svom Instagramu objavio kako je njegova priča u Sidneju završena i da je veoma razočaran što do nastavka saradnje nije došlo, međutim više te objave nema na njegovom profilu, jer su se očigledno neke stvari promenile i on će nastaviti priču u Sidneju, gde igra od 2015. godine.

JEDNOM MAJSTOR, UVEK MAJSTOR! Pogledajte GOLČINU Miloša Ninkovića! (VIDEO)

– Sa velikim razočarenjem obaveštavam navijače da više neću igrati u omiljenim bojama. Moja odluka nije bila laka, mogu reći da je bila iznuđena. Moj integritet je najvažniji, posebno u sportu kojem sam posvetio najveći deo svog života. Razumem odluku ljudi iz Sidneja da krenu u drugom pravcu i ostvare neku drugu viziju. Zahvaljujujem se Sidneju za svu podršku koju su mi pružili tokom proteklih godina i za sve uspomene koje smo zajedno napravili – napisao je Ninković na društvenim mrežama i dodao:

ČUKA PREDSTAVILA NOVOG TRENERA: Obećao napad na sam vrh Superlige!

– Bez obzira na godine u meni ima još mnogo strasti, nadam se da ću nastaviti da igram, a u ovom trenutku moram da potražim neke druge opcije.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.