CSKA SOFIJA PROMOVISALA SAŠU ILIĆA: Legenda Partizana otkrila zašto nije preuzela klub iz Humske!
Saša Ilić, Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

velika očekivanja bugara

CSKA SOFIJA PROMOVISALA SAŠU ILIĆA: Legenda Partizana otkrila zašto nije preuzela klub iz Humske!

Bugarske novinare zanimao je Ilićev stav u vezi sa njegovim povratkom u Partizan i zbog čega se to nije desilo ovog leta

Objavljeno:

Najtrofejniji bugarski klub, CSKA Sofija, promovisao je danas Sašu Ilića kao novog šefa stručnog štaba i ujedno se legendarni as Partizana prvi put obratio medijima i najavio planove koje će pokušati da sprovede u narednoj sezoni.

Ilić je otkrio da ga je CSKA prvi put kontaktirao još u februaru dok je vodio Čukarički i priznao je da se osetio polaskan interesovanjem trofejnog kluba sa kojim je sada ozvaničio saradnju.

Jedan od ciljeva ekipe je kao i čitave prethodne decenije, da se prekine dominacija Ludogoreca koji je i prethodnu sezonu završio bez prave konkurencije, 21 bod ispred drugoplasiranog tima - CSKA.

Za početak Ilić je poručio da ništa ne želi da obećava.

- Dugo sam bio fudbaler i nikad ništa nisam obećavao. Mogu obećati samo, za početak, da ćemo raditi i trenirati jako, naporno i da ćemo svi biti posvećeni poslu koji budemo radili. O učinjenom ćemo diskutovati na kraju sezone. Razlog dolaska ovde je moja želja da se borim za trofeje. To mi je i bio prvi uslov kada sam počeo pregovore sa CSKA. Radićemo korak po korak. CSKA ima dobru bazu igrača, ekipu spremnu da se bori za sve trofeje. Moramo pojačati tim na nekoliko pozicija ako želimo da budemo konkurentniji nego prethodnih godina. Potrebno su mi igrači koji prave razliku. Neću tražiti izgovore - bile su prve reči miljenika navijača Partizana, koji se bugarskim medijima na samom početku konferencije obratio rečima, "zdravo, ja sam Saša Ilić".

Bugarske novinare zanimao je Ilićev stav u vezi sa njegovim povratkom u Partizan i zbog čega se to nije desilo ovog leta.

- U ovom trenutku ne vidim sebe kao trenera Partizana - kratko je rekao legendarni as crno-belih.

Podsetimo, danas su iz Humske potvrdili da je novi trener Partizana Ilija Stolica, a promocija će biti obavljena u četvrtak u 15 časova.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.