DRUGA STRANA ILIJE STOLICE, NIJE KAO VEĆINA SPORTISTA: Iznenadiće vas kad vidite šta krije u KUPATILU!
Ilija Stolica, Foto: Starsport©

potpuno neočekivano!

DRUGA STRANA ILIJE STOLICE, NIJE KAO VEĆINA SPORTISTA: Iznenadiće vas kad vidite šta krije u KUPATILU!

Novi trener Partizana ima bogat život mimo materijalnog smisla, evo kako je on to obrazložio

Objavljeno: 11:34h

Ono što je neobično za njega, kao čoveka iz fudbala je da je veliki ljubitelj knjiga, a pre nekoliko godina je u intervjuu za belgijske medije otkrio da posebno uživa u malo "ozbiljnijoj" literaturi.

STOLICI SPREMILI PRVO POJAČANJE: Partizan vraća svoje dete, ovo se "Grobarima" MNOGO VIŠE sviđa!

- Oprostite na neredu. Svugde ostavljam knjige...Imam ih u dnevnoj sobi, u spavaćoj, u kupatilu. Sigurno ih već imam pedesetak ovde. Čitam ‘teške stvari’ – Šekspir, Dostojevski… Trenutno čitam Kabalu. To je jevrejska religiozna literatura. Posle dve stranice sam morao da zastanem i dobro razmislim o tome. Ne želim kroz život da prođem ne razmišljajući, uvek postavljam pitanja i tragam za smislom - rekao je Stolica dok je igrao za Sent Truden.

Posebno interesantno je to što kao vernik čita Ničea, pisca koji propoveda filozofiju da je Bog napustio nas ljude ili da je mrtav!

- Nisam taj tip koji nedeljom ide u crkvu. Ja verujem u energiju oko nas i čitam o svim verama. Sve su one slične u osnovi. Važno je ne baviti se samo materijalnim. U fudbalu se naročito oni oko njega jedino usredsređuju na materijalno, a i 90 posto ljudi inače u životu. Previše je buke u svetu – bukvalno i figurativno.

1 / 6 Foto: Starsport©

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.