ZVEZDA U CAJTNOTU! Odriče se jednog od standardnih prvotimaca?
Crvena zvezda je odbranila duplu krunu, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević/Twitter

otkud sad ovo?

ZVEZDA U CAJTNOTU! Odriče se jednog od standardnih prvotimaca?

Crvena zvezda ima velike planove za dovođenje igrača, ali neko će morati i da ode

Objavljeno: 16:24h

Kings Kangva je promovisan, navodno su blizi da završe sve oko dolaska Matea Kasijere, Osmana Bukarija i Rodriga, kao i defanzivnog veziste moldavskog Šerifa Edmunda Ada.

KAKVOG JE IGRAČA DOVELA ZVEZDA: Evrogol Kangve, o ovome će se još dugo pričati, kakva BOMBA! (VIDEO)

Fudbaler iz Gane bio je prvi pik Zvezde tokom zime, ali tada nisu crveno-beli da se dogovore sa Šerifom. Ado je trebalo da bude u rotaciji da Gelorom Kangom i Sekuom Sanogom, ali se mnogo toga izmenilo dolaskom Kingsa Kangve.

Status Sekua Sanoga promenio se posle finala Kupa Srbije sa Partizanom, kada ga nije bilo u timu, pa je on bio nezadovoljan. Početkom aprila je delovalo da će potpisati novi ugovor do juna 2024. godine, ali on ipak razmišlja o odlasku sa Marakane. Naime, kako napominje pomenuti izvor u narednoj sezoni neće biti mesta i za Sanoga i za Edmunda Ada.

Pored svega toga, crveno-beli moraju da razmišljaju i o smanjenju broja stranaca. S Marakane će izvesno otići Lois Dioni, Aksel Bakajoko i Filipo Falko, a njihovim putem bi mogli da krenu i Sanogo, pa čak i Ohi Omoidžuanfo, ukoliko bude prihvaćena ponuda za njega iz MLS lige. Mohamed el Fardu Ben i Gelor Kanga poseduju srpske pasoše.

STANKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO MURINJO OBOŽAVA SRBE: "On voli ljude sa..."

Odlasci nekog od standardnih prvotimaca mogu da se očekuju tek po završetku kvalifikacija za Ligu šampiona, a ako dođe do plasmana u elitno takmičenje verovatno će svi i ostati. Katai, Ivanić i Dragović sigurno su tu do kraja avgusta, što je Terzić potvrdio i za Erakovića, ali videćemo da li će zaista tako i biti.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.