ZVEZDA VRATILA BIVŠEG IGRAČA NA MARAKANU: "Uzbuđeniji sam sad nego 2015. godine!"
Zoran Rendulić (drugi sleva) u svlačionici Zvezde iz igračkih dana, Foto: Dado Đilas

prvi potez

ZVEZDA VRATILA BIVŠEG IGRAČA NA MARAKANU: "Uzbuđeniji sam sad nego 2015. godine!"

Upoznat sam dobro kakav je sistem u klubu, tako da mi neće trebati vremena za privikavanje - napomenuo je Rendulić

Objavljeno:

Fudbalski trener Zoran Rendulić (38) novi je šef stručnog štaba omladinskog tima Crvene zvezde, saopštio je danas taj klub. Bivši odbrambeni fudbaler je za Zvezdu nastupao od 2015. do 2017. godine.

- Moram da priznam da sam uzbuđeniji sad, nego kada sam 2015. godine došao na isto ovo mesto i moram priznati da se Zvezda od tada dosta promenila, naravno u pozitivnom smislu. Sve ovde izgleda kao pravi moderni evropski klub. Prve impresije su mi stvarno iskrene sa svih strana. Super sam prihvaćen i vlada pozitivna energija, što mi daje dodatnu satisfakciju za moju ideju i rad koji mi predstoji - rekao je Rendulić, preneo je klupski sajt.

Zoran Rendulić
foto: Dado Đilas

Igračku karijeru je završio 2018. godine, a od septembra 2021. je bio trener beogradskog Rada.

Rendulić (38) je rekao "da voli da radi pod pritiskom i da zna kako funkcioniše Zvezda".

- Upoznat sam dobro kakav je sistem u klubu, tako da mi neće trebati vremena za privikavanje. Ideje su nam iste. Imam dosta prijatelja ovde, kako u Omladinskoj školi, tako i u prvom timu i siguran sam da neće biti problema ni u međuljudskim odnosima, ni u nekim drugim stvarima. Došao sam ovde da napredujem, a siguran sam da nema boljeg mesta na svetu za napredovanje od Crvene zvezde. Imam saradnike oko sebe, i u Omladinskoj školi, ali i u Grafičaru koji će mi pružiti podršku. Uz njih ću usavršiti svoje trenersko iskustvo - dodao je on.

On je istakao da će pored titule u domaćem prvenstvu cilj biti i razvoj mladih igrača, koji će kasnije igrati u prvom timu.

- Meni će prvi cilj biti da možda već i na polusezoni nekoliko mladih igrača ode direktno na pripreme sa prvim timom. Takođe plan je i da što više mladih igrača ode u prvi tim Grafičara, gde će se postepeno razvijati. To je neki prvi cilj, a samim tim ću i ja da rastem kao trener - rekao je Rendulić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.