KAKVOG JE IGRAČA DOVELA ZVEZDA: Evrogol Kangve, o ovome će se još dugo pričati, kakva BOMBA! (VIDEO)
Kingsli Kangva, Foto: Printscreen/Twitter/@JeffKaSalt

POGODIO

KAKVOG JE IGRAČA DOVELA ZVEZDA: Evrogol Kangve, o ovome će se još dugo pričati, kakva BOMBA! (VIDEO)

Kangva je uzeo jedan slobodan udarac sa nekih 25 metara

Objavljeno: 20:48h

Fudbaleri Zambije uspeli su da savladaju Komorska Ostrva u drugom kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija sa 2:1, i to prelepim golom Kingsija Kangve, novog igrača Crvene zvezde, koji je bio precizan iz slobodnog udarca.

Ovo je bila veoma važna utakmica za obe reprezentacije, pošto će najverovatnije ove dve ekipe i voditi borbu za drugo mesto koje će ih odvesti u narednu fazu, pošto se sa njima još u grupi nalazi i Obala Slonovače, koji je ogroman favorit.

Komori su slavili protiv Lesotoa sa 2:0, dok je Zambija poražena od Obale Slonovače sa 3:1 u prvom kolu, tako da je ovo za njih bila veoma bitna utakmica. Favorizovana Zambija je loše krenula i posle greške odbrane, šansu je iskoristio Ben, fudbaler Crvene zvezde, koji je postigao gol za 1:0 i vođstvo Komora.

Ipak, do poluvremena je Zambija izjednačila preko Mvepua, igrača Brajtona, a u drugom poluvremenu je odrađena i najvažnija promena. U igru je ušao Evans Kingsi Kangva, najnovije pojačanje Zvezde, koji je postao i heroj svoje nacije.

Kangva je uzeo jedan slobodan udarac sa nekih 25 metara, namestio se, naciljao i veoma lepo pogodio za slavlje svoje reprezentacije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.