PIKSI GOVORIO O NAVIJAČIMA! Kada vidite slike iz drugih evropskih gradova, osećate se prazno!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport

DOTAKAO SE BOLNE TEME!

PIKSI GOVORIO O NAVIJAČIMA! Kada vidite slike iz drugih evropskih gradova, osećate se prazno!

Naredni meč Srbija kao domaćin igra u nedelju od 20 časova i 45 minuta protiv ekipe Slovenije

Objavljeno: 15:28h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o slaboj posećenosti na stadionu tokom meča Lige nacija između naše selekcije i Norveške.

Nezadovoljsto time je najpre iskazao napadač "orlova" koji je istakao da je bolje da bude i manje navijača koji će podržati ekipu, nego da ih ima više i da zvižde.

- Ja gledam na to tako da je jedan čovek došao, zahvaliću mu se na podršci. Sad smo imali toliko koliko smo imali. Jedino kada vidite slike iz drugih evropskih gradova, slike punih stadiona – osećate se prazno. Ne možete terati ljude, to je njihova odluka. Koliko god ih dođe morate da ih poštujete i date sve od sebe. To je obaveza prema samim sebi i prema njima. Daleko od toga da ne bismo želeli da bude pun stadion i da vetar u leđa igračima. Itekako prija. Ali dobro, svako ima pravo izbora. Na nama je da se borimo i verujem da će to neko nagraditi. Aplauzom ili kako već. To je sasvim dovoljno - rekao je selektor Stojković.

1 / 3 Foto: Starsport©

Na ovu temu svoj stav je dao i levi bek reprezentacije Mihailo Ristić.

- Očekivao sam veću podršku. Ako neka generacija zaslužuje podršku onda je to ova. I zbog rezultata i zbog svega. Za mene je satisfakcija da je 50 klinaca iz škole koje sam potekao bila prisutna. U narednom periodu očekujem veći broj - izjavio je novi fudbaler Benfike.

Priliku za popravni navijači Srbije će imati u u nedelju od 20 časova i 45 minuta kada naša selekcija igra sa Slovenijom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.