LALATOVIĆ SE OPROSTIO OD RADNIČKOG: " Vreme je da se van granica Srbije borim za titulu!"
Nenad Lalatović, aludira na jedan klub, ali sve će se znati do kraja vikenda, Foto: Starsport©

obavio posao pa poleteo

LALATOVIĆ SE OPROSTIO OD RADNIČKOG: " Vreme je da se van granica Srbije borim za titulu!"

Srpski trener Nenad Lalatović ako bi ostao u Kragujevcu saopštio je da bi se borio za vrh tabele i Evropu, međutim, on se opredelio na korak van granica Srbije

Objavljeno:

Trener Kragujevčana Nenad Lalatović izborio je njihov opstanak u ligi, a uprkos želji čelnika kluba da ostane, on je odlučio da se oprosti i da karijeru nastavi u drugom timu.

Kako prenozi Sportski žurnal, Lalatović napušta klub, ali se zahvalio na saradnji.,

ONO ŠTO JE OBEĆAO, TO JE I ISPUNIO: Lalatović sa Radničkim je izborio opstanak u Superligi!

- Doživeo sam jako lepe trenutke u Radničkom iz Kragujevca. Kada sam došao niko, apsolutno niko, nije verovao da ćemo da ostanemo u ligi. Došao sam u Radnički na molbu pojedinih ljudi, kao i sportskog direktora Slavka Perovića, on je u svojoj oblasti jedan od najboljih u Srbiji. Imali smo fenomenalnu saradnju, ispoštovao me je kao trenera. Veliko hvala i mojim saradnicima i navijačima - rekao je Nenad Lalatović i dodao da je postojala šansa da ostane u kragujevcu:

Nenad Lalatović
foto: Starsport©

- Razgovarali smo nekoliko dana, ali odlučio sam se da odem da radnim van Srbije, da pokušam da se borim za titulu. Opet sam naišao na podršku Slavka Perovića i navijača. Oni su uz moj stručni štab najzaslužniji što smo opstali u ligi. Izdržali i baraž dvomeč protiv Železničara iz Pančeva. Da sam ja ostao u Radničkom borili bismo se za gornji deo tabele, možda i izlazak u Evropu.

U SVOM STILU! Lalatović na LUDAČKI NAČIN proslavio gol, završio na ogradi sa navijačima! (VIDEO)

Po svemu sudeći, Lalatović će nastaviti sa radom u Borcu iz Banja Luke

- Vreme je da se van granica Srbije borim za titulu. Sve bi trebalo da se zna do vikenda - rekao je Lalatović aludirajući na angažman u Borcu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.