Mnogi preskaču linije, krste se, čupaju travu: IBRA, E NJEGOVO SUJEVERJE KREĆE IZ SPAVAĆE SOBE I BRAČNOG KREVETA!
Zlatan i Helena Ibrahimović, Foto: Profimedia

hoće li u penziju?

Mnogi preskaču linije, krste se, čupaju travu: IBRA, E NJEGOVO SUJEVERJE KREĆE IZ SPAVAĆE SOBE I BRAČNOG KREVETA!

Karijera Zlatana Ibrahimovića obiluje raznim anegdotama, što dovoljno govori da je do sada objavio dve autobiografije.

Objavljeno:

Šveđanin će u oktobru napuniti 41. godinu.

Ibra je sa Milanom osvojio Skudeto i ako odluči da se povuče, sigurno će to učiniti sa stilom, jer je posle 11 godina čekanja doneo titulu na San Siro.

Tokom svoje karijere, sada već legendarni napadač je promenio dresove brojnih evropskih velikana.

Između ostalih, igrao je i za Mančester junajted. Tek što je obukao dres Crvenih đavola, pričao je o svojim sujeverjama.

Zlatan ih ima ukupno četiri i redovno ih se pridržava.

Prvi je da nema seksa pre utakmica. Kako je sam priznao, kad god je spavao sa partnerkom Helenom pre utakmice na terenu, bio je neuspešan, pa dugi niz godina nije vodio ljubav pre izlaska na teren.

Na donjem delu leđa ima budističku tetovažu. Svaki od Buda predstavlja element - vetar, vodu, vatru, kreativnu percepciju i prostor.

1 / 12 Foto: Profimedia

Kada su raspoređeni na ovaj način, veruje se da odbijaju bolesti i povrede. Zlatan nikada ne seče „samurajski rep“. On smatra da ne treba da se šiša jer mu sjajni pramenovi kose daju snagu na terenu.

Ibrahimović uvek mora da ima pun frižider jer, kako je odrastao, kada je odrastao, on i njegova porodica bili su toliko siromašni da je frižider uglavnom bio prazan.

Sada nema problema sa siromaštvom, ali stalno pazi da frižider bude pun kad god ga otvori. Iako je Helena deset godina starija od Ibre, sjajnom napadaču to nije smetalo. Zajedno su dve decenije i imaju dva sina Maksimilijana (16) i Vinsenta (14).

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.