TUČA U MILANU TRAJALA 25 MINUTA! Ibrahimović izašao SLOMLJENOG REBRA! Opisuju je kao BRUTALNU!
Zlatan Ibrahimović, Foto: Epa/ ROBERTO BREGANI

olakšao dušu u knjizi

TUČA U MILANU TRAJALA 25 MINUTA! Ibrahimović izašao SLOMLJENOG REBRA! Opisuju je kao BRUTALNU!

Zlatan Ibrahimović je visok 195 cm, težak oko 95 kilograma ima crni pojas, što je tokom karijere često demonstrirao i veoma često znao da udari saigrače na treningu.

Objavljeno: 09:56h

Ibrahimović je u svom prvom mandatu u Milanu imao žestok obračun sa Ougčijem Onjevuom, super jakim američkim defanzivcem.

S druge strane, Onjevu nije toliko poznat ljubiteljima fudbala, ali je i bivši američki reprezentativac prava zver jer ima 193 cm i 100 kilograma.

Od prvog dana njih dvojica uopšte nisu "mirisali", a nakon što je Ibra uleteo na jednom od treninga, došlo je do brutalnog obračuna.

Prema rečima svedoka, Ibrin početak uopšte nije bio tako dobar, ali se Amerikancu to nikako nije dopalo. Onjevu je ustao, zgrabio Zlatana za vrat i tada je počela mitska tuča.

"Kada sam ostao osetio sam udarac u rame. To nije bila dobra ideja za Onjuvua. Udario sam ga u glavu i poleteli smo jedan na drugog. Hteli smo da jedni drugima otkinemo delove tela", napisao je Zlatan u svom autobiografija.

"Bilo je brutalno. Kotrljali smo se po terenu i udarali šakama i nogama. Bili smo ljuti i ludi. Bila je to borba na život i smrt."

1 / 8 Foto: Profimedia

Ibrahimović je kasnije bio realan, rekavši da nema pobednika.

"Niko nije pobedio, on je čudovište. On je jak kao i ja i ne vidim pobednika."

Reči Genara Gatuza, koji je na kraju platio ceh, najbolje govore o borbi. "Imao sam ludu ideju da uđem i razdvojim ih, na kraju sam dobio šamar od obojice. Na kraju su se borili 25 minuta i niko nije došao da ih razdvoji."

Masimo Ambrozini je rekao da je tuča bio jedan od najstrašnijih dana u njegovom životu i da nije bilo lepo videti kako se bore dva muškarca od 100 kg.

Ibrahimović je kasnije potvrdio da je tokom tuče slomio rebro, a Amerikanac je bio skroman i nije želeo više detalja osim što je potvrdio sukob, rekavši da ne želi da pokreće polemike.

- Možda nije trebalo da uradim to što sam uradio, na kraju dana smo se izvinili jedni drugima i tako se završilo“, rekao je bivši igrač američkog fudbala.

Ibrahimović se vratio u Milan deset godina kasnije i još uvek je heroj navijača Rosonera, a Onjevua se malo ko seća.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.