TEN HAG SPREMA NOVI ŠTOPERSKI TANDEM: Biće kao Ferdinand i Vidić, a koštaju manje od Megvajera!
Erik ten Hag, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

interesantno

TEN HAG SPREMA NOVI ŠTOPERSKI TANDEM: Biće kao Ferdinand i Vidić, a koštaju manje od Megvajera!

Defanzivac Viljareala je odavno na meti Junajteda

Objavljeno:

Mančester Junajted je počeo rekonstrukciju po instrukcijama Erika ten Haga i deluje da Holanđanin zna od čega mora da počne.

Engleski mediji danas bruje o dogovoru sa Ajaksom, po kom će sjajni mladi štoper Jurien Timber blizu prelaska u Junajted.

Timber je impresionirao upravo kod Erik ten Haga koji ga je gurnuo u prvi tim Ajaksa, a iako ima samo 20 godina, ove sezone je bio stub odbrane na 43 utakmice u svim takmičenjima.

Ono što je još bolje za Junajted jeste da će Timber koštati do 35 miliona evra, poređenja radi, znate svi koliko koštaju engleski precenjeni štoperi Megvajer, Ben Vajt i mnogi drugi.

Takođe, spekuliše se da bi uz Timbera mogao da dođe još jedan pouzdani štoper, a to je - Pau Tores.

Nemanja Vidić, Rio Ferdinand
foto: EPA/Peter Powell

Defanzivac Viljareala je odavno na meti Junajteda, ima klauzulu između 50 i 60 miliona evra, pa bi klub za nekih 90 miliona mogao da dobije fantastični tandem ispred De Hee.

Navijači Junajteda, inače neretko skloni i preterivanju, smatraju da bi ovaj tandem mogao da bude konačno barem približan najboljem ikada - Ferdinand-Vidić u godinama koje dolaze.

Naravno, teško da će ikada ijedan nadmašiti Rija i Nemanju, ali objektivno, od njih do danas, Timber-Pau Tores bi kroz koju godinu zaista mogao da bude najbolji Junajtedov "zid".

I zanimljivo je da bi koštao jednako koliko dolazak Harija Megvajera...

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.