OTKRIVEN RAZLOG NAPUŠTANJA MAKABIJA: Krstajić blizu povratka u Partizan, sve će se znati posle finala Kupa!?
Krstajić i Stanojević, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

sve se glasnije priča o ovome

OTKRIVEN RAZLOG NAPUŠTANJA MAKABIJA: Krstajić blizu povratka u Partizan, sve će se znati posle finala Kupa!?

Eventualni poraz i treća sezona bez kupa verovatno bi značili i rastanak sa Aleksandrom Stanojevićem

Objavljeno:

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić zvanično je posle šest meseci napustio Makabi iz Tel Aviva, a na Instagramu se dirljivim rečima oprostio od "Ponosa Izraela" koji će umesto njega preuzeti Vladimir Ivić.

Ivić je već više od godinu dana bez angažmana nakon što je na čudan način smenjen u Votfordu, a prema najavama iz Izraela uskoro bi trebalo da se vrati na mesto gde je osvojio dve titule i jedan kup.

Krstajić je sa Makabijem imao ugovor do kraja sezone, ali mu nije ponuđen nastavak saradnje, a prema drugim informacijama namera bivšeg selektora je da se vrati u Beograd gde mu živi porodica.

U tom slučaju sve naginje ka tome da baš on bude novi trener Partizana, kluba u kojem se afirmisao i stekao status reprezentativca i transfer u Bundesligu, a tokom prošle decenije i obavljao funkciju sportskog direktora.

1 / 5 Foto: Starsport

Ova informacija je i dalje na nivou spekulacije, a sve će biti poznato u danima nakon finala Kupa Srbije koji Partizan za dva dana igra protiv Crvene zvezde na "Marakani".

Eventualni poraz i treća sezona bez kupa verovatno bi značili i rastanak sa Aleksandrom Stanojevićem, koji je bio trener Partizana baš u vreme kada je Krstajić bio direktor u Humskoj.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.