"MANČESTER JUNAJTED JE ĐUBRE!" Osvanula šokantna poruka na BBC-ju, a ovo je opravdanje!
Fudbaleri Junajteda, Foto: EPA/ Clive Brunskill / POOL

navijači u neverici

"MANČESTER JUNAJTED JE ĐUBRE!" Osvanula šokantna poruka na BBC-ju, a ovo je opravdanje!

Engleski velikan žestoko uvređen usred programa, a navodno je u pitanju tehnička greška

Objavljeno: 19:37h

Ugledni engleski servis Bi-Bi-Si (BBC) izvinio se nakon što se na informativnom kanalu pojavila poruka da je "Mančester junajted đubre".

U pitanju je banalna greška, ali mogla je da uvredi milione navijača jednog od najvećih fudbalskih klubova ne samo u Engleskoj.

Kako prenosi BBC, tekst se greškom pojavio na kajronu na dnu ekrana tokom ažuriranja tenisa u utorak pre podne.

Fudbaleri Junajteda
Fudbaleri Junajtedafoto: Profimedia

Zbog toga se voditeljka Anita Mekvej izvinila svim navijačima Mančester Junajteda koji su možda bili uvređeni. Ona je rekla da se greška dogodila jer je neko učio kako se koristi tiker i tom prilikom „pisao nasumične stvari“.

- Neki od vas su možda primetili nešto prilično neobično na pločici na dnu ekrana sa vestima koje komentarišu Mančester Junajted. Nadam se da navijači Mančester Junajteda nisu bili uvređeni zbog toga- rekla je Anita Mekvej i dodala:

- Samo da objasnim šta se dogodilo: iza kulisa je neko vežbao da nauči kako da koristi kajron i stavi tekst u njega, pa su samo neozbiljno pisali nasumične stvari i pojavio se taj komentar. Izvinjavam se ako ste to videli i uvredili se ako navijate za Mančester junajted. To je svakako bila greška i nije trebalo da se pojavi na ekranu. Ali dogodilo se i smatrali smo da je bolje da vam to objasnimo.

U zvaničnom saopštenju Bi-Bi-Sija dodaje se:

- Došlo je do tehničkog kvara tokom vežbanja sa našom probnom oznakom, koja je prešla na program uživo na nekoliko sekundi. Izvinjavamo se za bilo kakvu nanetu uvredu puštenu u etar.

Mančester Junajted je ove sezone još jednom razočarao brojne navijače pošto je osvojio tek šesto mesto u Premijer ligi.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.