DOBRO BRE DUŠANE, DA LI SI TI REALAN? Ovom čoveku nije ravan APOLON, boli koliko dobro IZGLEDA! (FOTO)
Dušan Tadić, Foto: TWITTER/AFCAJAX/PRINTSCREEN

PRŠTI

DOBRO BRE DUŠANE, DA LI SI TI REALAN? Ovom čoveku nije ravan APOLON, boli koliko dobro IZGLEDA! (FOTO)

Argentinski defanzivac i Tadić fotografisali su se spremni za kupanje na karipskom ostrvu Kurasao

Objavljeno:

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić (33) ponovo je oduševio Holandiju, u kojoj je sa Ajaksom postao šampion. blistao je i tokom prethodne sezone, potvrdio da je jedan od najboljih igrača Eredivizije, i što je najbitnije - na kraju sezone podigao pehar.

Kako nacionalni tim početkom juna očekuju obaveze u Ligi nacija, Tadić neće imati mnogo vremena za odmor nakon naporne sezone, pa je odmah požurio na plažu. Srpski fudbaler letuje sa kolegom iz tima Nikolasom Taljafikom, a njihova zajednička slika šokirala je navijače!

Videli smo i pre nekoliko dana da su trbušnjaci Dušana Tadića kao isklesani, ali mišići srpskog fudbalera još bolje izgledaju na peščanoj plaži. Argentinski defanzivac i Tadić fotografisali su se spremni za kupanje na karipskom ostrvu Kurasao, nekadašnjoj koloniji Holandiji, a od kako se slika pojavila na internetu svi pričaju o trbušnjacima Dušana Tadića.

Dok levi bek Ajaksa izgleda "obično", Tadić ima kaldrmu po stomaku...

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/dt10_official

Za ovako nešto potrebno je čitav život provesti u teretani. Ali, Tadić želi da igra na vrhunskom nivou još nekoliko godina, pa ne čudi što o svom telu tako detaljno vodi računa. Sebi je produžio karijeru dolaskom u Holandiju, gde trenutno ima tri titule u nizu. Sudeći po izgledu, dominiraće još nekoliko godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.