NIJE VIŠE SAMO MITRO'S ON FIRE: Navijači Ajaksa prepevali čuvenu pesmu u čast srpskog kapitena! (VIDEO)
Dušan Tadić, Foto: EPA/Maurice van Steen

GRMI U AMSTERDAMU

NIJE VIŠE SAMO MITRO'S ON FIRE: Navijači Ajaksa prepevali čuvenu pesmu u čast srpskog kapitena! (VIDEO)

Tadić je ove sezone na 44 utakmice u svim takmičenjima postigao 16 golova i uz to je ostvario 21 asistenciju

Objavljeno:

Srpski fudbaler Dušan Tadić dobio je svoju verziju pesme "Freed from desire" izvođača Gale, nakon što je sa Ajaksom osvojio novu titulu šampiona Holandije.

Navijači Fulama prvi su spevali ovu numeru za miljenika Aleksandra Mitrovića – "Mitro's on fire" – a sada su i pristalice iz Amsterdama isto uradile Dušanu Tadiću.

Kapiten reprezentacije Srbije polako postaje legenda holandskog kluba, za četiri godine koliko igra u Ajaksu osvojio je tri titule (u sezoni 19/20 pobednik nije proglašen zbog korone) i brzo je ušao u srca navijačima slavnog kluba.

To pokazuju i scene sa "Krojf arene" na kojoj su navijači Ajaksa u glas pevali: "Tadić's on fire", u trenutku kada je išla pesma od pomenute Gale.

Tadić je ove sezone na 44 utakmice u svim takmičenjima postigao 16 golova i uz to je ostvario 21 asistenciju. U Erdeviziji ima skor 13/18 i jedan je od najzaslužniji za novu titulu.

Kapiten reprezentacije Srbije ukupno je odigrao 193 utakmice za holanskog velikana, postigao je 92 gola i čak 90 puta spojio je saigrača sa mrežom protivnika.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.