ORLOVI U EVROPI: Tadić asistencijom zaokružio sezonu, Veljković proslavio povratak u Bundesligu! (FOTO)
Orlovi u Evropi ilustracija, Foto: Profimedia, EPA-EFE/NEIL HALL, EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

SKENER ESPRESA!

ORLOVI U EVROPI: Tadić asistencijom zaokružio sezonu, Veljković proslavio povratak u Bundesligu! (FOTO)

Saša Lukić odigrao je celu utakmicu za Torino koji je na gostovanju bio bolji od Verone

Objavljeno:

Fudbalska sezona ulazi u samu završnicu. Pojedina prvenstva već su završena, a među onima koji su imali čast da se raduju šampionskoj tituli je kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić.

Skener "Espresa" nastavlja da prati partije i ostalih reprezentativaca Srbije.

GOLMANI:

Predrag Rajković nije uspeo da sačuva mrežu svog Remsa na gostovanju Sent Etjenu. Rems je pobedio 2:1, a srpski golman odbranio je 5 udaraca i za svoju partiju dobio ocenu 7,6.

Predrag Rajković
foto: Profimedia

Vanja Milinković-Savić nije nastupio za Torino koji je na gostovanju bio bolji od Verone 1:0.

Marko Dmitrović takođe nije imao priliku da stane na gol Sevilje koja je odigrala nerešeno protiv Atletiko Madrida 1:1.

ODBRAMBENI IGRAČI:

Nikola Milenković, Matija Nastasić i Aleksa Terzić tek treba da odigraju utakmicu za Fiorentinu koja u ponedeljak od 18:30 gostuje Sampdoriji.

Stefan Mitrović propustio je prošlog vikenda zbog suspenzije meč svog Hetafea protiv Barselone.

Miloš Veljković je sa svojim Verderom proslavio povratak u Bundesligu. Srpski fudbaler odigrao je celu utakmicu protiv Regensburga koju je tim iz Bremena dobio 2:0, a za svoju partiju dobio je okruglo ocenu 7.

Miloš Veljković
foto: Profimedia

VEZISTI:

Završeno je fudbalsko prvenstvo Holandije. Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić proslavio je prošle nedelje osvojenu titulu sa Ajaksom, a u poslednjem kolu tim iz Amsterdama gostovao je Viteseu. Meč je završen nerešeno 2:2, a srpski fudbaler odigrao je ceo meč za „kopljanike“ i upisao asistenciju kod vodećeg gola. Na kraju je sasvim zasluženo dobio i fenomenalnu ocenu 7,9.

1 / 3 Foto: Profimedia

Sergej Milinković-Savić tek treba da odigraju utakmicu za Lacio koji u ponedeljak od 20:45 gostuje Juventusu.

Za razliku od Vanje Milinković-Savića koji nije branio za Torino, celu utakmicu protiv Verone odigrao je Saša Lukić koji je uspeo da uputi i jedan udarac van okvira gola, a na kraju je kao i Miloš Veljković dobio okruglo ocenu 7.

Završena je Bundesliga. Ajntrahtu u sredu predstoji finale Lige Evrope, a tokom prošlog vikenda tim iz Frankfurta odigrao je meč protiv Majnca koji je završen nerešeno 2:2. Filip Kostić odigrao je celu utakmicu, uputio dva udarca ka golu protivnika, a na kraju je za sve urađeno dobio ocenu 6,9.

Hetafe je na svom terenu odigrao nerešeno protiv Barselone 0:0. Nemanja Maksimović zemenjen je u 81. minutu meča, a za sve ono što je do tada utadio na utakmici dobio je ocenu 6,8.

NAPADAČI:

Aleksandar Mitrović je na zasluženom odmoru, Luka Jović je povređen, a Dušan Vlahović tek treba da odigra svoj meč za Juventus koji u Torinu dočekuje Lacio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.