"SERGEJ NIJE NA PRODAJU, ODBIO SAM €140.000.000 ZA NJEGA!" Milinković-Savić može iz Lacija samo pod OVIM uslovom!
Sergej Milinković-Savić, Foto: Profimedia

MILJENIK

"SERGEJ NIJE NA PRODAJU, ODBIO SAM €140.000.000 ZA NJEGA!" Milinković-Savić može iz Lacija samo pod OVIM uslovom!

U mom klubu prioritet su ljudski odnosi, a ne novac - napomenuo je Lotito

Objavljeno:

Predsednik fudbalskog kluba Lacio, Klaudio Lotito, izjavio je danas da srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić nije na prodaju, ali da može da napusti klub samo ako sam zatraži transfer, preneo je Goal.com.

- Uvek se govori samo o novcu. Ja govorim o tehničkim i ličnim kvalitetima mojih igrača. Sergej nije na prodaju. Nikada nisam želeo da ga prodam. Da li ste na njemu videli znak "na prodaju"? Da bi ste ga potpisali, treba vam neko ko će vam ga prodati -izjavio je Lotito.

Lotito je međutim rekao da ako se javi vrhunski klub, on je spreman da razgovara sa igračem pre nego što donese bilo kakvu odluku.

- Mnogo cenim Sergeja, imamo odličan odnos. Ako veliki klub pokaže interesovanje pitao bih ga šta on želi - dodao je Lotito.

Sergej Milinković-Savić, Klaudio Lotito
foto: Profimedia

- U mom klubu prioritet su ljudski odnosi, a ne novac. Danas postoji problem poštovanja prema čoveku i igraču. Odbio sam ponudu od 140 miliona evra za Sergeja - izjavio je predsednik Lacija.

Milinković-Savić je u Lacio stigao 2015. godine iz belgijskog Genka za 10 miliona evra. Za rimski klub Sergej je odigrao skoro 300 utakmica i postigao 57 golova.

Prethodnih sezona pobezivan je sa Mančester junajtedom, Juventusom, PSŽ-om, Realom...

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.