PIKSI ZA ITALIJANE: "Vlahović će dati GOL Interu! Sergej nek ide u Juventus, BIĆE MENI LAKŠE!"
Piksi i Vlahović i Milinković-Savić u zagrljaju (mala slika), Foto: FSS, Starsport©

praktičan

PIKSI ZA ITALIJANE: "Vlahović će dati GOL Interu! Sergej nek ide u Juventus, BIĆE MENI LAKŠE!"

Stojković je branio i Vlahovića i trenera Juventusa Alegrija, a imao je isavet za SMS-a

Objavljeno: 12:52h

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, dao je intervju za italijanski Tutosport u kom je glavna tema bio Sergej Milinković-Savić.

Kako navode novinari ovog lista, Stojković je ostvario san koji ima Masimilijano Alegri, da u timu ima i Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković Savića, i to za džabe.

Upravo tim povodom, pozvali su Stojkovića, povodom sve glasnijih najava da bi popularni SMS mogao da pređe u redove Juventusa.

1 / 5 Foto: EPA /Alessandro di Marco

Pored Juventusa, tu je i Milan, šta biste savetovali Sergeja ako vas pita?

- Rekao bih mu da ide u Juventus!

Zašto?

- Zato što je Juventus institucija. I pre svega zato što Dušan Vlahović već igra za Juventus. I meni bi bilo lakše, dovoljno bi mi bilo da pratim samo jedan meč da vidim obojicu. Šalu na stranu, Sergej je savršen igrač za Alegrijev tim. Gledam sve utakmice Juventusa i nedostaje vezista kao što je Milinković Savić. Sergej ima stas, asistencije, golove, dobro poznaje italijansku ligu. Međutim... Navijam da pređe u Juventus, ali to nije na meni. Namere Anjelija i Lotita će se računati.

Dušan Vlahović, Sergej Milinković Savić
foto: Starsport©

Piksi veruje da će Vlahović i Sergej razgovarati o mogućem transferu u Juventus.

- Pored toga što su saigrači u reprezentaciji, oni su i prijatelji. Mislim da će Dušan i Sergej razgovarati o toj mogućnosti, siguran sam da bi Vlahović bio oduševljen, ali to će zavisiti od Juventusa i Lacija - zaključio je Piksi.

Tutosport je inače posvetio naslovnu stranu upravo Milinković-Saviću i Vlahoviću i veruje da je moguća opcija da se tandem Srbije tokom leta spoji u Torinu.

Najavljuje se da bi obeštećenje trebalo da bude oko 70 miliona evra, ali da Juve ima ozbiljnu konkurenciju u vidu Mančester junajteda i Pari Sen Žermena, kojima ne manjka novca, kao i da je za Sergeja iz Italije ozbiljno zagrizao i Milan.

Predsednik Lacija je na sve odreagovao rečima da Sergej nije na prodaju i da je za njega odbio 140 miliona evra, ali da bi ga pustio kad bi Srbin sam tražio transfer.

Juventus ima priliku da osvoji kup Italije u meču protiv najvećeg rivala, Intera..

- Sigurno ću gledati meč. Verujte mi: Vlahović će Interu dati gol! Finale je važan događaj za ovakvu Juventusovu sezonu, ali iznad svega i za Dušana, koji će dati sve od sebe da sa crno-belima podigne prvi pehar - rekao je selektor srpskog nacionalnog tima.

(Espreso/Tutosport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.