NEVEROVATNO: Francuski velikan otpustio igrača jer je stalno... PUŠTAO GASOVE!
Marselo Filjo, Foto: EPA/Sebastien Nogier

zadužen za atmosferu

NEVEROVATNO: Francuski velikan otpustio igrača jer je stalno... PUŠTAO GASOVE!

Pojedini navijači Mančester junajteda se već šale kako i kao takav više vredi od njihovog Harija Megvajera i da ga treba angažovati jer je bar sigurno da ulaže određeni trud

Objavljeno: 09:09h

Navijači Olimpik Liona bili su iznenađeni kada je klub u januaru odlučio da proda iskusnog defanzivca Marsela koji je bio standardan u francuskoj ekipi već nekoliko sezona.

Brazilac je izgubio mesto u prvom timu nakon poraza od Anžea (0:3) početkom sezone, a potom je u januaru napustio klub. Nikome nije bilo jasno šta je to nateralo čelnike kluba da donesu takvu odluku i u januaru se reše jednog od najpouzdanijih igrača u ekipi.

Marselo Filjo je prvo izbačen iz prve ekipe Liona u avgustu prošle godine, a potom je u januarskom prelaznom roku otišao u Bordo i to kao slobodan igrač, bez obeštećenja!

Međutim, iz Lyona su odlučili da krajem sezone konačno objasne zašto je ovaj 34-godišnjak napustio francuskog velikana.

Naime, ugledni "Ekip" objavio je jutros neverovatnu priču koja je otkrila Marselov odlazak iz Liona, a glavni razlog je za to što je često prdio u svlačionici (da, dobro ste pročitali, odstranjen je iz ekipe zbog prdenja).

Tadašnji sportski direktor Olimpika, slavni Žuninjo, bio je besan nakon poraza od Anžea, a kada je ušao u svlačionicu igrači ovog tima su se smejali kao da su pobedili.

Navodno, Marselo je neprestano prdio i zezao se zbog toga sa saigračima što je i te kako naljutilo njegovog zemljaka. Izgleda da je štoper to često radio kako bi zasmejavao saigrače, ali čelnici kluba nisu bili oduševljeni zbog njegovog ponašanja.

Žuninjo Pernambukano je nakon tog poraza odlučio da razgovara s tadašnjim trenerom Peterom Bosom, a navodno razgovor je trajao čak četiri sata. Nakon toga objavljeno je da je Marselo odstranjen iz ekipe, a nekoliko meseci kasnije je napustio klub.

Pojedini navijači Mančester junajteda se već šale kako i kao takav više vredi od Harija Megvajera i da ga treba angažovati jer je bar sigurno da ulaže određeni trud.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.