KONOBARICA KOJA JE OSVOJILA KLOPA: Treći sastanak bio presudan! Pored nje mu agent ne treba!
Ula Klop, Foto: instagram/estoesanfield

ljubavna priča

KONOBARICA KOJA JE OSVOJILA KLOPA: Treći sastanak bio presudan! Pored nje mu agent ne treba!

Trener Liverpula Jirgen Klop ima posebnu ženu.

Objavljeno:

Ula ne samo da mu pomaže u donošenju najvažnijih odluka, uključujući i one vezane za sportsku karijeru Nemca, već ga podržava i u teškim trenucima.

Zato je Jirgen jasno rekao da je „Ula idealan tip žene, skrojen za mene“.

Upravo je ona „kriva” što je Klop nedavno produžio ugovor sa Liverpulom.

Fantastični nemački trener bio je vezan ugovorom sa Liverpulom do 2024. godine, ali je produžio vernost Liverpulu na još dve godine, a Crvene će sa klupe voditi najmanje do 2026. godine.

1 / 10 Foto: EPA/Biel Alino

- Ula i ja smo sedeli za kuhinjskim stolom i ona je samo rekla: 'Hoćemo li zaista ostaviti sve ove ljude 2024? Ne vidim da odlazimo. I tada je pala prva pomisao da produžimo saradnju - rekao je Klop.

Jurgen Klop i Ula Sandrok upoznali su se na Oktoberfestu, a ona je tada radila kao konobarica. Navodno, ona je posle trećeg susreta ušla u njegov stan i odmah su shvatili da su jedno za drugo.

Ljubavnici su se venčali u decembru 2005. tokom privatne ceremonije za svoju užu porodicu i prijatelje.

Ula Klop (Sandrok) je druga supruga bivšeg trenera Borusije Dortmund.

- Nadam se i poslednjem - rekao je Klop uz smeh.

Zanimljivo, mogao je da preuzme Mančester junajted 2013. godine, ali ga je od toga odvratila Ula, koji mu je savetovao da izabere Liverpul, gde će Nemac kasnije praviti čuda i vratiti slavni klub u sam vrh i Engleske i evropske pozornice.

Ula je inače vaspitač, radila je kao učiteljica u Keniji gde je pomagala u školovanju male dece, jedno vreme čak i kao konobarica, a sada piše knjige za decu.

Dospela je na naslovne strane nemačkih medija 2020. nakon što je podelila vaučere za hranu od 1.000 funti članovima supermarketa pogođenim pandemijom koronavirusa. Misija Ulea Klopa je da podrži svog muža i ona se s vremena na vreme pojavljuje na utakmicama Liverpula.

Ona takođe prati trenera Liverpula na važnim sastancima, proslavama trofeja i slično. Skor Jirgen Klop nije pogrešan u transferima i odlukama, a čini se da nema greške ni u njegovom privatnom životu.

Nije potreban bolji dokaz od gospođe Ule.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.