RAZBESNEO RONALDA NA 'MARAKANI' A SAD I ŠPANCE: Skandalozno, podmuklo, užasno! (VIDEO)
Sporni duel Alisona i Lo Selsa, Foto: Profimedia

drvlje i dosta kamenja

RAZBESNEO RONALDA NA 'MARAKANI' A SAD I ŠPANCE: Skandalozno, podmuklo, užasno! (VIDEO)

Pitanje je šta bi bilo da su uloge bile obrnute...

Objavljeno:

Predsednik Viljareala, Fernando Roć, bio je besan posle utakmice revanša polufinala Lige šampiona protiv Liverpula, ali ne toliko zbog poraza njegovog tima posle preokreta Redsa.

Roćov bes bio je usmeren ka glavnom sudiji, Holanđaninu Daniju Makeliju za kog smatra da nije dorastao utakmici, te da je morao da dosudi penal za njegov tim pri rezultatu 1:0.

Dani Makeli
foto: EPA/Biel Alino

U duelu su bili golman Liverpula Alison Beker i vezista Viljareala Đovani Lo Selso koji se našao na travi. Međutim, pištaljka se nije čula...

- To je bilo skandalozno. Sudija je od prvog minuta bio podmukao, sudio je u njihovu korist. Liverpul je sjajna ekipa protiv koje smo u prvoj utakmici mogli da izgubimo sa više golova razlike. Ne želim da nam ovo bude izgovor, ali suđenje nije bilo na nivou. Njegove odluke uticale su na rezultat - jasan je prvi čovek Viljareala.

- Nisam vruće glave, ponosan sam na naš tim što smo uopšte došli ovdje, ali suđenje je bilo užasno - poručio je na kraju.

SPORNI DUEL MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Makeli je inače ostao dobro poznat srpskoj javnosti jer je vodio meč Srbija - Portugal (2:2) kada u nadoknadi vremena nije priznat gol Kristijana Ronalda iako je lopta prešla gol-liniju.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Miguel A. Lopes

"Žuta podmornica" je inače anulirala prednost Redsa iz prvog meča (2:0) već do poluvremena, da bi u nastavku golman domaćeg tima kumovao preokretu Liverpula i pobedi od 3:2.

Redsi sada u finalu čekaju boljeg iz duela Real - Mančester Siti koji se igra u sredu veče, uz napomenu da su Građani na svom terenu dobili sa 4:3.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.