HIT REAKCIJA GVARDIOLE NA GOL REALA I PORUKA: Idemo u Madrid da pobedimo! (VIDEO)
Pep Gvardiola, Foto: EPA/Peter Powel

isti recept

HIT REAKCIJA GVARDIOLE NA GOL REALA I PORUKA: Idemo u Madrid da pobedimo! (VIDEO)

Pep je generalno bio zadovoljan partijom svog tima

Objavljeno:

Trener fudbalera Mančester sitija, Pep Gvardiola, izjavio je da su obe ekipe odigrale "fantastičan meč", preneo je Skaj Sport. Siti je u prvom meču polufinala Lige šampiona pobedio Real Madrdid na svom terenu sa 4:3.

- Oba tima su odigrala fantastično. Stvorili smo mnogo šansi, postigli golove, ali na žalost i primili smo dosta pogodaka - rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare.

Gvardiola je izjavio i je Real "neverovatan tim", ali da je Siti svoji greškama u prvom poluvremenu "vratio Real u igru".

Pep Gvardiola
foto: EPA/Peter Powel

- Kvalitet Reala je takav da uvek može da te kazni. Greške se dešavaju, to je fudbal. Naš cilj ostaje isti, a to je finale Lige šampiona. Idemo u Madrid da pobedimo - izjavio je trener Sitija.

Španski stručnjak je dodao i da nema šta da zameri svom timu koji je stvorio veiki broj šansi.

- Odlično smo igrali i sa loptom i bez nje. Stvorili smo veliki broj šansi. Nemam šta da zamerim igračima. Poručujem igračima da se odmore. Videli smo da možemo do finala i idemo u Madrid po pobedu - rekao je Gvardiola.

Istakao se i po vrlo zanimljivoj reakciji na dribling Vinisijusa Žunora kojim je izbacio Fernandinja, pre nego što se stuštio u šesnaesterac Sitija i smanjio na 3:2. Pep je pobesneo, uhvatio se za glavu a posle gola protestvoao kod četvrtog sudije...

Gvardiola je čestitao i svom kolegi na klupi Reala Karlu Anćelotiju na "jako dobroj" utakmici. Trener Reala je rekao da nije planirao ofanzivnu igru svog tima.

Revanš meč na programu je 4. maja, u Madridu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.