FUDBALERI REALA ISKULIRALI ANĆELOTIJA: "To nije bio plan..."
Karlo Anćeloti, Foto: EPA/Peter Powel

šta radite to?

FUDBALERI REALA ISKULIRALI ANĆELOTIJA: "To nije bio plan..."

Italijanski stručnjak ipak nije bio besan, zbog krajnjeg rezultata, ali nije želeo utakmicu u kakvoj smo svi uživali

Objavljeno:

Sinoć smo na Itihadu gledali neverovatnu utakmicu između Mančester sitija i Real Madrida, a na kraju je engleski klub pobedio sa 4:3.

Prvo polufinale Lige šampiona između Mančestera i Reala će se sigurno još dugo pamtiti jer su nam igrači ovih klubova sinoć priredili vjerovatno najbolju utakmicu u dosadašnjem delu sezone.

Na kraju je Siti slavio sa 4:3 iako je propustio veliki broj šansi. U Realu zato i te kako mogu biti zadovoljni rezultatom.

1 / 6 Foto: EPA/Peter Powell

Nakon utakmice svoje utiske otkrio je i trener kraljevskog kluba Karlo Anćeloti koji je priznao da igrači Madrida uopšte nisu pratili plan koji je dogovoren u svlačionici pre utakmice.

- Igrači se nisu držali plana koji je dogovoren u svlačionici. Plan nije bio da igramo tako ofanzivno i napadamo. Plan je bio da se bolje branimo što baš i nismo radili. Počeli smo utakmicu jako loše i primili ta dva gola, ali smo se vratili - rekao je Italijan i dodao:

- Reakcija ekipe nakon 2:0 je bila dosta dobra i ostali smo u utakmici. Jednostavno, moramo bolje da se branimo u ovakvim utakmicama i to je ono što tražim od igrača. Sigurno će i Pep reći da su napadači večeras imali dosta bolju utakmicu od defanzivaca u oba tima.

Karlo Anćeloti
foto: EPA/Peter Powel

S nestrpljenjem se sada čeka revanš utakmica ovih klubova koja je na rasporedu naredne srede od 21 čas na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.