MA KAKAV MESI, RONALDO, NEJMAR, LEVA... Čovek čitave sezone igra kao KRALJ, a evo poteza za naklon do poda! (VIDEO)
Benzema proslavlja svoj 16. gol u LŠ-a ove sezone, Foto: EPA/Peter Powell

svemoguć

MA KAKAV MESI, RONALDO, NEJMAR, LEVA... Čovek čitave sezone igra kao KRALJ, a evo poteza za naklon do poda! (VIDEO)

Da se, kao što je logično, bira najbolji igrač sezone a ne godine (pošto se tako u obzir uzimaju kraj jedne i početak druge sezone), kapiten Reala verovatno ne bi imao premca

Objavljeno:

Fenomenalan prvi meč polufinala Lige šampiona su sinoć odigrali Mančester siti i Real Madrid (4:3).

Možemo samo reći "Hvala Bogu" pa je ukinuto zastarelo pravilo gola u gostima zbog koga smo prethodnih sezona u najvećim fudbalskim utakmicama često gledali paradoks da domaćin kod kuće igra opreznije nego u gostima.

Siti je tri puta imao dva gola prednosti, ali se Real vraćao sjajnim golovima kapitena Karima Benzeme i Vinisijusa Žuniora, a onda još jednom napadača Francuske koji prosto briljira čitave sezone.

Koliko samopouzdanja Benzema ima pokazao je perfektno izvedenom "panenkom" sa belel tačke kojom je najavio podjednako uzbzdljiv revanš u Madridu za osam dana.

Da se, kao što je logično, bira najbolji igrač sezone a ne godine (pošto se tako u obzir uzimaju kraj jedne i početak druge sezone), Karim Benzema verovatno ne bi imao premca.

Podjednako je blistao jedino čudesni Kilijan Mbape, ali je njegov pohod u Ligi šampiona zaustavio upravo neumoljivi stariji zemljak iako je PSŽ u 150 od 180 minuta dvomeča nadigrao Real...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.