ZAKUCAO GA ZA KLUPU: Alegri saopštio razloge zašto Vlahović nije počeo utakmicu protiv Sasuola!
Alegri i Vlahović, Foto: EPA/Alessandro di Marco

ko zna šta je bilo

ZAKUCAO GA ZA KLUPU: Alegri saopštio razloge zašto Vlahović nije počeo utakmicu protiv Sasuola!

Alegri je posle Sasuola istakao da ekipa mora da popravi igru u odbrani

Objavljeno:

Trener Juventusa Masimilijano Alegri opet je prokomentarisao srpskog napadača Dušana Vlahovića.

Juventus je doveo Vlahovića iz Fiorentine za 82 miliona evra, on je postigao sedam golova na 16 utakmica, ali igra sa dosta oscilacija. U ponedeljak je bio rezerva u važnoj pobedi Juventusa u Sasuolu sa 2:1.

- Dušan je mlad, ima malo iskustva, a postavio je pred sebe visoke ciljeve. Mnogo razgovaram sa njim, mora da ostane smiren i da pronađe balans, a to će učiniti kroz utakmice i sazrevanje. Zbog prevelike želje nekada mu se desi da promaši loptu. Sve kroz šta prolazi je normalno za dečka od 22 godine - rekao je Alegri.

Dušan Vlahović
foto: EPA/Serena Campanini

Alegri je posle Sasuola istakao da ekipa mora da popravi igru u odbrani. - Ostvarili smo važnu i tešku pobedu protiv Sasuola koji je odigrao odličnu utakmicu. U prvom poluvremenu smo bili slabi, ušli smo nonšalantno, ali smo u nastavku bili znatno bolji. Bio sam ljut zbog načina na koji smo izgubili neke lopte u završnici. Morali smo da budemo bolji u defanzivi, to je ono što mladi igrači moraju da razumeju -

U sledećem kolu Juventus dočekuje Veneciju, potom gostuje Đenoi, pa čeka Lacio, dok u poslednjoj rundi sezone gostuje kod bivšeg Vlahovićevog tima Fiorentine.

U međuvremenu, Juventus 11. maja očekuje finale Kupa protiv Intera.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.