STANOJEVIĆ REALAN, ALI... Ljudski je nadati se!
Aleksandar Stanojević, Foto: FK Partizan/Sandić foto

ništa još nije gotovo!

STANOJEVIĆ REALAN, ALI... Ljudski je nadati se!

Stanojević iskren do koske pred meč sa TSC-om, govorio i o Zvezdi

Objavljeno: 14:29h

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije pred duel koji crno-beli u sredu od 14 časova igraju protiv TSC-a iz Bačke Topole.

Ova dva tima su početkom aprila odigrali duel pred kraj regularnog dela Super lige, a Partizan je na svom terenu slavio rezultatom 2:0.

- Imali smo par dana odmora, spremni smo za naredni meč. Imamo iskustva od prethdnog puta pošto smo skoro igrali sa njima. Svi su zdravi, čekamo samo da vidimo da li je Urošević u kombinaciji za tim. Oni igraju izuzetno dobro, Žarko Lazetić je uneo taj svoj način igre. Menjaju sisteme, način ulaska u igru. Imaju određenih problema, videćčmo u kom sastavu će izaći. Sviđa mi se kako Lazetić radi, ima specifičan način igre. Mogu da igraju sa tri ili četiri pozadi, sa dva napadača... To je vrlina dobrih trenera i timova. Mi to sve rešavamo zonski i na sastanku ću im reći šta može da nas očekuje na utakmici - rekao je Stanojević i dodao:

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

- Prošli put nije bila rutinska pobeda. bilo je teško, dali smo dva gola iz prekida. TSC može ozbiljno da nas ugrozi, igraju dobro drugi deo sezone. Zato smo maksimalno koncentrisani.

Osvrnuo se Stanojević i na izjavu Lazetića da su Zvezda i Partizan toliko kvalitetni da mogu da igraju svoju ligu.

- Ako smo pobegli trećeplasiranoj ekipi toliko, znači da smo se izdigli mnogo. Nije to tako lako, treba ostvariti toliko pobeda. Ne znam šta da kažem, da se ne vraćam na te stvari. Ove sezone je tako, mogu da budem zadovoljan koliko smo bodova osvoijili i procentom pobeda, ostalo da sad ne pričam.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport©

Na pitanje da prokomentariše duel Zvezde i Čukaričkog, Stanojević je rekao:

- Zvezda igra sa Čukaričkim za koji ne pamtim kada su ih ugrozili za sve ove godine. Teško će ih sada ugroziti ako već nisu do sada. Igrače ne opterećujem time, nego samo da odigramo dobru utakmicu i da se nadamo što je ljudski. Treba i mi sve da pobedimo, nije to baš tako lako pobeđivati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.