MAFIJAŠI MU MAJKU DRŽALI ZATOČENU 9 MESECI... Golman ranjen u Marijupolju, PAKAO je blaga reč za njegovu sudbinu
Ivan Luka Vavasori, Foto: Instagram/ivan.luca.92

jeziva priča!

MAFIJAŠI MU MAJKU DRŽALI ZATOČENU 9 MESECI... Golman ranjen u Marijupolju, PAKAO je blaga reč za njegovu sudbinu

Italijanski golman već bio proglašen mrtvim, ali je ipak samo ranjen

Objavljeno:

Nekadašnji italijanski golman Ivan Luka Vavasori (30) ranjen je u Marijupolju.

Priključio se vojsci još u februaru, a nakon poslednjeg naleta ruske vojske završio je u bolnici, potvrdio je njegov otac.

Prvobitne informacije govorile su da je poginuo i da je među žrtvama bitke u čeličani u Marijupolju, danima se nije čuo sa svojom porodicom, ali potom su stigle informacije da je hospitalizovan i da se bori za život. Za to vreme u Italiji je otvorena istraga zbog njegove "misije" u Ukrajini.

Inače rođen u Rusiji 1992. godine, a usvojila ga je italijanska porodica Vavasori. Imao je uprkos tome teško detinjstvo pošto su njegovu majku Alesandru Sgarelju kidnapovali kada je imao pet godina.

Sve se desilo 1997. godine kada je italijanska mafijaška organizacija "Ndarangeta" otela Alesandru i držala je zatočenu punih devet meseci. Na kraju je Alesandra Sgarelja oslobođena, ali je ta trauma ostavila velike posle posledice po nju i preminula je 2011. godine posle teške bolesti.

Za to vreme Ivan Luka je trenirao fudbal i postao golman. Najviše smo ga gledali u Seriji C, gde je branio za Pro Patriju, Bra i Lenjano, a igrao je i na prijateljskom meču protiv Milana kada je Kevin Prins Boateng napustio teren zbog rasizma.

Dve godine kasnije, branio je za Pro Patriju protiv "rosonera" na prvom meču Siniše Mihajlovića na klupi Milana, da bi ubrzo nakon toga napustio Italiju i okušao se u Boliviji. Nedavno je završio karjeru i odlučio da se priključi ukrajinskoj vojsci, a redovno o ratu izveštava n društvenim mrežama.

- Ima nas još vrlo malo protiv čitave vojske Rusije, ali probaćemo. Važno je umreti na dobar način, tek onda počinje život..., napisao je Ivan Luka pred "samoubilačku" misiju u Marijupolju.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.