IZ ARSENALA U PARTIZAN! Grobari ne bi imali ništa protiv da vide Lakazeta u crno-belom!
Aleksandr Lakazet, Foto: EPA/Catherine Ivill

hit ponuda!

IZ ARSENALA U PARTIZAN! Grobari ne bi imali ništa protiv da vide Lakazeta u crno-belom!

Lakazet želi da igra Ligu šampiona, a od fudbalskog stručnjaka mu stiže zanimljiv predlog

Objavljeno:

Napadač Arsenala Aleksandr Lakazet napustiće "tobdžije" na leto kada mu ističe ugovor, a sam igrač je najavio da pregovara sa zainteresovanim stranama.

U opticaju je i njegov bivši klub Lion iz kog je pre pet godina stigao u London, a Lakazet želi i povratak u Ligu šampiona koja mu nedostaje.

Njegove reči nisu našle na odobravanje sa svih strana, pa je tako bivši igrač Aston Vile i trenutno stručni konsultant Gabrijel Agbonlahor predložio Lakazetu da pređe u Partizan ukoliko mu toliko fali nastupanje u elitnom takmičenju.

Lakazet i Pepe
Lakazet i Pepefoto: EPA/Andy Rain

- Bezobrazluk! Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može ‘vola da ubode’. Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost da u ovom trenutku priča o fudbalu u Ligi šampiona dok igra tako slabo. Mislim da bi trebalo da se izvini navijačima Arsenala. Da ume da postigne gol, možda bi igrao Ligu šampiona sa Arsenalom - izjavio je Agbonlahor.

Lakazet je ove sezone postigao samo četiri pogotka u Premijer ligi i to će najverovatnije biti njegova prva u kojoj nije stigao do dvocifrenog učinka. Uz to ima i sedam asistencija.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.