KRSTAJIĆ IZNEO SVOJE UTISKE OD KADA JE POSTAO TRENER MAKABIJA: Otkrio šta mu najviše smeta u Izraelu!
Mladen Krstajić, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

sve je rekao

KRSTAJIĆ IZNEO SVOJE UTISKE OD KADA JE POSTAO TRENER MAKABIJA: Otkrio šta mu najviše smeta u Izraelu!

Ne znam, pitate me o tome, a ja van pričam onako kako je sada

Objavljeno:

Mladen Krstajić, od nedavno trener Makabi Tel Aviva, nije zadovoljan statusom u tom klubu.

Makabi je trenutno deset bodova iza prvoplasirane Makabi Haife, a do kraja prvenstva je ostalo još sedam utakmica.

Istakao je bivši selektor reprezentacije Srbije da nije sigurno da će i naredne sezone ostati na tom mestu.

- Mi smo došli sa jednom idejom i sa dogovorom sa ljudima iz kluba da radimo na pola godine, da vratimo Makabi na onaj pravac koji to svi očekuju, koji zaslužuje, i mislim da smo sa našim odnosom - pričam za mene i za staf - sa našim radom, sa našim ponašanjem van terena, da smo pokazali da imamo i snagu i znanje, a i volju, da radimo u ovako velikom klubu. I sigurno da se ne osećam ugodno u ovom momentu zato što, moram biti iskren kao i uvek što sam bio, ispada da osećam da smo i dalje na probi - rekao je Krstajić.

- Jednostavno, fokus je da damo maksimum, da zadržimo ovo što su nas navijači zavoleli, što smatraju da zaslužujemo da smo ovde i da imamo kvalitet za Makabi. Nećemo se sigurno opustiti nijednog momenta ni sada, kao što nismo od prvog dana kada smo došli. I tada sam vam rekao, i sad vam kažem, ovo nije samo naša misija, ovo je prezentacija naše zemlje, jer znam koliko Izrael poštuje Srbiju, i Srbija Izrael, naše ljude, pa da i mi sutra preporučimo kući nekog trenera ili igrača odavde. A i ako se ne nastavi saradnja sa Makabijem želimo da čistog obraza odemo odavde -

Mladen Krstajić
foto: Starsport

Krstajić nije dao precizan odgovor da li smatra da je, do sada, zaslužio poverenje uprave kluba.

- Ne znam, pitate me o tome, a ja van pričam onako kako je sada. To svakako ne menja moju motivaciju, ni mene ni mog stafa. Ovo kažem jer imam potrebu da skinem težinu, ne odgovornosti, već tog nekog pritsika da li ću ostati ili neću ostati. Koga god vidim u gradu, bio to navijač ili bilo ko, kažu mi "moraš ostati, moraš ostati". Umoran sam više od toga. Svi te tapšu 'bravo, super, bravo' Morate to da razumete, ja sam običan čovek. Samo možda više na televiziji od drugih - rekao je Krstajić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.