KATAI DODATNO MOTIVISAO SVE ZVEZDAŠE: Sada će sve Delije još više verovati u pobedu u derbiju!
Aleksandar Katai, Foto: Starsport©

njegova izjava

KATAI DODATNO MOTIVISAO SVE ZVEZDAŠE: Sada će sve Delije još više verovati u pobedu u derbiju!

Igraćemo ponovo pred našim navijacima što će nam predstavljati veliku prednost, ali svakako da se nećemo opuštati ni u jednom trenutku

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai kaže da njegov klub ide ka cilju, a to je odbrana titule prvak Srbije.

Šansu da zakorače ka trofeju imaju u subotu od 18.00 časova protiv Partizana, kome pred plej-of beže dva boda.

- Od starta prolećnog dela šampionata ostvarili smo maksimum, devet od devet pobeda, polako idemo ka cilju koji smo zacrtali prvo u julu, a potom ga potvrdili u januaru na samom okupljanju - izjavio je Aleksandar Katai.

Zvezda u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić dočekuje Partizan.

- Mnogo je izazova pred nama u plej-ofu, a prvi je večiti derbi. Meč čiji se pobednik nikada ne zna unapred, ali smo odmah nakon Radničkog krenuli sa pripremom za derbi i siguran sam da ćemo biti spremni za najveću utakmicu u srpskom fudbalu. Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem detaljno radi na svakom segmentu igre kako bi ponovili prošlogodišnji uspeh - rekao je Katai za klupski sajt.

1 / 6 Foto: Starsport

Zvezda je nedavno u 166. večitom derbiju slavila 2:0.

- Igraćemo ponovo pred našim navijacima što će nam predstavljati veliku prednost, ali svakako da se nećemo opuštati ni u jednom trenutku. Više puta sam govorio da samo 'Delije' mogu da naprave neverovatnu atmosferu. Važna je pobeda pre svega i da zadržimo prvo mesto, nije bitno ko će postići pogodak, imamo igrače koji svojim induvidualnim kvalitetom mogu da doprinesu pozitivnom rezultatu. Takođe, ne posmatramo situaciju na tabeli, još ništa nije gotovo, imamo još sedam utakmica do kraja sezone, a svaka će biti finale za nas - zaključio je Katai.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.