SILNO ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU KAO BRAT! Ko je sestra Nemanje Gudelja o kojoj se piše ovih dana?! (FOTO)
Vanja i Nemanja Gudelj, Foto: vanjagudelj27/Instagram

ovo je malo ko znao!

SILNO ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU KAO BRAT! Ko je sestra Nemanje Gudelja o kojoj se piše ovih dana?! (FOTO)

Mlada i perspektivna teniserka se našla u žiži javnosti zbog bratovljeve afere, ali se nadamo da će uspeti da se izbori za sportske uspehe kao Nemanja

Objavljeno: 14:00h

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj je ovih dana u centru pažnje medija. Ipak, povod nisu njegovi sportski uspesi, već njegova ljubav s pevačicom Anastasijom Ražnatović, ćerkom Svetlane Cece Ražnatović.

Domaći mediji prenose da je Anastasija, iako su zajedno tek mesec dana, već upoznala porodicu Gudelj, i da se odlično slaže s njegovom majkom i sestrom, piše "Glossy".

1 / 5 Foto: FSS

- Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje - rekao je za Blic izvor blizak paru.

Mediji su, inače, prošle godine povezivali Gudelja s pevačicom Sanjom Vučić, koja je sve demantovala, istakavši da s fudbalerom ima prijateljski odnos, kao i s njegovim bratom i sestrom.

- Mi smo stvarno drugari, znam i njegovog brata i sestru, tako da stvarno nema ničeg više - rekla je Sanja.

Sanja Vučić
Sanja Vučićfoto: Instagram

Sportista je očigledno vrlo blizak sa sestrom, a malo je poznato da je Vanja Gudelj vrlo perspektivna teniserka.

Budući da je njihov otac Nebojša, nekadašnji fudbaler Partizana, imao internacionalnu karijeru, on se s porodicom skrasio u holandskoj Bredi, gde su Gudeljevi proveli detinjstvo i život. Nemanja i njegov brat Dragiša napravili su prve fudbalske korake u Holandiji, a njihova mlađa sestra Vanja odlučila se za tenis.

Vanja je potekla iz teniske akademije legendarne Kim Klajsters.

- Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro, i poručila da ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram - ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina.

Tada je istakla da joj je želja da jednog dana predstavlja Srbiju.

- Srbija je moja zemlja - rekla je tada mala Vanja.

- Ne volim da igram za Holandiju, nemam ništa sa tom zemljom. Braća mi igraju fudbal za Srbiju, i ja bih volela jednog dana isto tako da se pojavim u našem dresu. To mi je veliki san.

Malo je poznato da su svi članovi porodice Gudelj sportisti, jer je i njihova majka Olivera uspešno igrala košarku.

- Ipak mislim da je mama najbolja sportistkinja u porodici - ispričala je dvanaestogodišnja Vanja.

- Mama Olivera je igrala košarku, naučila me je da se uvek borim na terenu i da ne odustajem. Tata me isto to uči, i govori mi da uvek treba da idem na pobedu, bez obzira na to protiv koga igram, Serene Vilijams ili neke devojčice.

Još tada, ona je otkrila da govori pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski i "malo španskog".

Vanja danas ima 19 godina, a na svom profilu na Instagramu često deli fotografije s teniskih terena. U više prilika, ona je podelila s pratiocima i delić porodične atmosfere, koji svedoče o idiličnim odnosima među njenim najbližima.

(Espreso/Gloosy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.