NEVIĐENI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU! Opšta tuča u Kruševcu, ima povređenih - bruka i sramota! (VIDEO)
Haos na meču Kadetske lige, Foto: Twitter/Mirko Poledica

HAOS!

NEVIĐENI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU! Opšta tuča u Kruševcu, ima povređenih - bruka i sramota! (VIDEO)

Skandalozna scena viđena na meču Kadetske lige između Napretka i Spartaka

Objavljeno:

Utakmica kadetske lige Srbije između dečaka iz kruševačkog Napretka i vršnjaka iz subotičkog Spartaka završena je incidentom kada je došlo do opšteg meteža i tuče, čak su se u čitavu zbrku uključili navijači domaćeg tima!

Navodno, u gužvi je bilo i roditelja igrača kruševačkog kluba.

Snimak, na kojem se vidi čitava ova situacija i koji traje pola minuta, na svoj tviter profil postavio je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica. Na snimku se vidi veći broj ljudi, mladića, koji su utrčali na teren, potom koškanje, gurka i rulja u crvenim dresovima koja potiskuje drugu stranu.

Kako piše Telegraf, nekolicina dečaka iz Spartaka je zbrinuta u ambulantu sa lakšim povredama, jedan ima i poluzatvoreno oko, drugi pocepanu usnu kao posledicu udarca pesnicama.

Kadeti Napredak - Spartak
Kadeti Napredak - Spartakfoto: Twitter/Mirko Poledica

Inače, stadion na kojem je igrana utakmica je verovatno jedini stadion u državi gde se igraju utakmice saveznog nivoa gde nema ni ograde, niti ispunjava ostale i minimalne kriterijume da se na njemu uopšte organizuju mečevi. Na utakmici nije bilo obezbeđenja, sa jedne strane postoji samo klupa za rezervne igrače, sa druge strane četiri reda za sedenje i ono što je u ovom slučaju presudilo da se desi ovakav incident - može da uđe ko hoće i gde hoće.

Kako navodi isti izvor, incidentu je prethodio dijalog trenera gostiju i sudije. Strateg Subotičana je prišao arbitru i ironično ga pohvalio za suđenje (Sparta

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.