ČELSI ISKALIO BES! RAZMONTIRAO SAUTEMPTON! Ronaldo NAPRAVIO INCIDENT! Pod ISTRAGOM nakon poraza! (VIDEO)
Kritijano Ronaldo, Foto: Profimedia

premijer liga

ČELSI ISKALIO BES! RAZMONTIRAO SAUTEMPTON! Ronaldo NAPRAVIO INCIDENT! Pod ISTRAGOM nakon poraza! (VIDEO)

Fudbalski klub Mančester junajted istražuje incident koji se dogodio posle današnje utakmice protiv Evertona, pošto se čini da je fudbaler Kristijano Ronaldo bacio na zemlju mobilni telefon jednog navijača.

Objavljeno: 20:42h

Junajted je poražen od Evertona rezultatom 1:0 golom Gordona. Nakon meča pojavio se snimak na društvenim mrežama na kome se vidi kako Ronaldo izlazeći sa terena spušta desnu ruku prema tlu, pre nego što, kako se čini, mobilni telefon udara u zemlju posle utakmice na Gudisonu.

Kako je preneo Skaj, Junajted je obavešten i istražuje incident.

Junajted je pobedio samo jednom u poslednjih pet utakmica u Premijer ligi i umanjio je šanse da se plasira u Ligu šampiona naredne sezone.

Izabranici menadžera Tomasa Tuhela odigrali su sjajan meč na gostovanju Seutemptonu i naneli domaćinu katastrofu, 6:0 (4:0).

Bilo je to zaista užasno izdanje ekipe sa Sent Merija koja je igrala na amaterskom nivou i nije preterivanje reći da je Čelsi mogao da zabeleži pobedu i dvocifrenim rezultatom.

Sve je na jugu Engleske bilo gotovo još u prvom poluvremenu kada su "plavci", kojima treba čestitati na kreativnoj i ofanzivnoj igri, postigli četiri gola.

Seriju je otvorio Markos Alonso u osmom minutu, a do poluvremena, u strelce su se upisali i Mejson Maunt u 16, Timo Verner u 21. i Kai Haverc u 31. minutu.

Umesto da se trgnu u nastavku, domaćini su nastavili u istom stilu, pa su Verner u 49. i Maunt u 54. minutu još po jednom zatresli mrežu i popravili svoj golgeterski saldo u sezoni.

Posle toga, Čelsi je spustio tempo i čuvao snagu za predstojeće mečeve.

1 / 3 Foto: Profimedia

Premijer liga, 32. kolo:

Subota: Everton - Mančester junajted 1:0 (1:0) Arsenal - Brajton 1:2 (0:1) Sautempton - Čelsi 0:6 (0:4) Votford - Lids 0:3 (0:1)

Aston Vila - Totenhem 0:4 (0:1)

Nedelja: 13.00 Brentford - Vest Hem 15.00 Lester - Kristal Palas 15.00 Norič - Barnli 17.30 Mančester siti - Liverpul

Petak: Njukasl - Vulverhempton 1:0( 0:0)

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.