SVAKU DRUGU UTAKMICU VAR NE RADI! Ne damo Partizan! Ne bih o Dekiju! SRAČANA KONFERENCIJA STANOJEVIĆA!
Aleksandar Stanojević, Foto: partizan.rs

superliga srbije

SVAKU DRUGU UTAKMICU VAR NE RADI! Ne damo Partizan! Ne bih o Dekiju! SRAČANA KONFERENCIJA STANOJEVIĆA!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević još jednom je poslao oštru poruku sa konferencije za medije, a tiče se regularnosti domaćeg prvenstva i VAR sistema.

Objavljeno: 16:59h

Partizan u nedelju od gostuje Čukaričkom na Banovom Brdu u poslednjem kolu regularnog dela Linglong Superlige Srbije.

Nakon toga će početi plej-in, a Partizan će u prvoj rundi doigravanja igrati protiv Crvene zvezde 16. aprila od 18.00.

Stanojević je u prethodnom meču Kupa Srbije protiv Loznice burno reagovao na jednu sudijsku odluku, toliko da su mu čak navijači Crvene zvezde posvetili pesmu i transparent na narednoj utakmici.

1 / 8 Foto: Starsport©

Zbog toga je govorio o tenziji koja se stvorila u domaćoj javnosti.

"Ja sam dovoljno iskusan, prošao sam dosta derbija, situacija i utakmica. Nije to tenzija - to je nešto da ne date na sebe. Ako hoćete da anlizirate sve, onda budite pošteni i recite zašto sam tako reagovao. Ja godinu i po dana, dve godine nisam reagovao. Jesam impulsivan, ali na taj način nisam. Šta sam pričao o suđenju...

Mislim da je ova druga polusezona malo drugačija, dosta stvari se dešava koje mislim da su neprikladne. Vi kažite koju utakmicu je sudio sudija, koji je sudio našu utakmicu?

*Crvena zvezda- Čukarički.

Sudio je tu utakmicu i sudio je nama. Ljudi iz sudijske organizacije neka izanaliziraju na koji način je sudio utakmicu, a ja neću da ne bih bio suspendovan. Ne kažnjen nego suspendovan", istakao je Stanojević i nastavio:

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport©

"Neka oni analiziraju, a ja sam kažnjen zbog svoje reakcije žutim kartonom. Ne bih komentarisao ni Dekija, ni bilo šta drugo. U drugom delu sezone se dešavaju te neke stvari koje se nisu dešavale u prvom delu sezone. VAR je radio svaku utakmicu, nama se nije desilo da nam ne radi VAR.

Sada, svaku drugu utakmicu nam ne radi VAR. I šta? O čemu se radi? Sve je to normalno. Sada ne radi, ali je svih 6 meseci sve vreme radio. To su situacije koje utiču na vas. Ne damo na sebe, ne damo na Partizan, ne damo na nas. Svaku utakmicu sam pod tenzijom, što je normalno."

Stanojević dodaje da ne postoji dodatna nervoza.

FK Partizan
FK Partizanfoto: Starsport©

"Izanalizirate ovu utakmicu i utakmicu prvog kola. Zamene se teze, vrlo brzo. Vi kažete kako je nervoza, a mi smo u situaciji da zbog takvih situacija nemamo prednost domaćeg terena. Malo se na neke stvari gleda pogrešno, sa strane. Niko neće suštinski da kaže da smo mi zbog nekih stvari izgubili domaćinstvo, naravno i našom greškom. Moja rakcija je bila spontatna, za to sam kažnjen kartonom. Ne radim ništa namerno i ništa planski. Ne razmišljam na taj način".

Sudijaska organizacija se na UEFA poziva. Ovde sam dve godine, gubili smo mi i pre utakmice, pričao sam kada smo imali izvaredno suđenje. Kada je počelo proleće, više nije isto. To sam pokazao činjenicama. Šest, pet puta smo imali da je VAR zakazao.

Potom, Stanojević je prokomentarisao i meč protiv Čukaričkog. "Imamo utakmicu protiv ekipe koja je ubedljivo treća na tabeli, može se reći da je derbi ovog kola. Znamo svi da je teško igrati na Banovom Brdu, tako da ulazimo maksimalno i koncentrisani i motivisani. Osim Obradovića svi su zdravi", rekao je Stanojević i odgovorio na konstataciju da je Partizan često dobijao Čukarički.

Očekujem njihovu agresivnost, intenzivni su. Imaju sposobne igrače da te pritisnu. Opasni na bočne lote. Čeka nas zahtevna utakmica.

Čukaričkom su otišla dva igrača, a trener crno-belih smatra da se to neće odraziti na igru tima.

"Kajević je otišao, oni dosta igrača imaju. To je ekipa koja je izuzetno selektirana, u sredini imaju dosta brzih igrača. mislim da je to njihova osovina koju imaju".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.