PIKSI PIKIRAO HOTEL U DOHI: Delegacija FSS-a izabrala BAZU fudbalera u Kataru, BOLJE MESTO nisu mogli da nađu! FOTO
Dragan Stojković Piksi, Foto: FSS

LEPA SELEKCIJA

PIKSI PIKIRAO HOTEL U DOHI: Delegacija FSS-a izabrala BAZU fudbalera u Kataru, BOLJE MESTO nisu mogli da nađu! FOTO

Kamp se nalazi na idealnoj lokaciji, nedaleko od starog grada

Objavljeno: 17:40h

Dan posle žreba u Dohi, delegacija FSS na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, obišla je bazu u kojoj će biti smeštena naša reprezentacija tokom Mundijala.

Hotel "Rixos Gulf" je u završnoj fazi izgradnje, ali je već sada jasno da će naš tim imati idealne uslove za rad i pripremu, odnosno da će u sjajnom ambijentu dočekati mečeve protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Kamp se nalazi na idealnoj lokaciji, nedaleko od starog grada i odmah uz stadion 974, na kome će Tadić i drugovi odmeriti snage sa Švajcarskom u poslednjem kolu grupe G.

FSS
foto: FSS

Posle obilaska hotelskog kompleksa, selektor Stojković je izneo prve utiske za sajt FSS.

- Kao što vidite iz ovih snimaka, baza će nam biti na 200 metara od stadiona što je fenomenalna stvar. Ok, za prvu utakmicu protiv Brazila moraćemo da putujemo 45 minuta autobusom, ali zato na treću protiv Švajcarske možemo i peške do terena. Radovi su u toku, biće završeni u julu, a već u septembru je zvanično otvaranje kompleksa. Čestitam članovima delegacije Fudbalskog saveza Srbije koji su pre dva meseca bili ovde u Dohi i odabrali perfektnu lokaciju za smeštaj naše reprezentacije tokom Svetskog prvenstva. Sada smo obišli sve prostorije, neke su već završene, neke su u zvršnoj fazi - kaže Stojković.

FSS
foto: FSS

Selektor je mislio bukvalno na sve, pa je od domaćina zatražio i neke dodatne stvari.

- Imaćemo maksimalne uslove da se na miru pripremamo za sve što nas očekuje u novembru i decembru. Pre svega za ove prve tri utakmice protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Igračima sigurno neće biti dosadno, zamolio sam ljude koji vode računa o sadržaju da obavezno ubace i neke stolove za bilijar, stoni tenis i slične zanimacije. Sadržaj je veoma interesantan, imaćemo sve što je potrebno da se opustimo između treninga i utakmica i da odmorni dočekamo svako iskušenje. Mislim da će igrači biti zadovoljni, a to je najvažnije. Sobe su komforne, imamo salu za sastanke, veliki bazen ispred hotela i ceo kompleks će biti rezervisan isključivo za našu reprezentaciju - zaključio je selektor Srbije.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.