OPET ISTI PROBLEMI: Poznat je razlog zašto je KASNILA utakmica u Humskoj, Stanojević NIJE HTEO da izađe na teren!
Aleksandar Stanojevič i fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

ZNA SE

OPET ISTI PROBLEMI: Poznat je razlog zašto je KASNILA utakmica u Humskoj, Stanojević NIJE HTEO da izađe na teren!

Kada je izjavio da neće igrati meč ako se sličan problem ponovi

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana od 14 časova počeli su meč sa TSC-om u okviru 29. kola Superlige Srbije.

Sam duel dva tima je kasnio zbog problema sa VAR-om, kao i sa tehnikom kojom međusobno komuniciraju sudije. Potom, dva tima izašla su bez obzira na probleme koji postoje sa VAR tehnologijom i meč je počeo.

Ono što je zanimljivo jeste izjava Aleksandra Stanojevića iz februara, kada je takođe bilo problema sa VAR-om, a kada je izjavio da neće igrati meč ako se sličan problem ponovi.

- Nadamo se da se neće dešavati situacije kao u ovim prethodnim utakmicama, da će sve biti regularno, jer ako ne bude tako ne vredi vam ni rad ni ono čime se vi bavite - rekao je tada i dodao:

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

- Slušali smo šta će reći sudijska komisija, javio se predsednik sudijske komisije, rekao da svi greše, i da li ćemo mi imati tu nemačku kulturu. Dosta sam u fudbalu, gledao sam mnogo utakmica u nemačkom fudbalu i nikad nisam video da neki sudija stoji na dva metra od situacije i da pogrešno presudi. Imamo VAR, imali smo predavanja o tome, dođe utakmica u Nišu, upitan je bio prenos na Areni sport, a ujedno i VAR. Stav kluba je da neće igrati utakmicu ako se desi neki problem sa VAR-om. Sačekaćemo koliko je potrebno da se sve osposobi i da se igra tako utakmica - podvukao je Stanojević.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.