Nakon 15 dana provedenih u podrumu - UNIŠTITI ONE KOJE SU DOŠLI DA UBIJAJU I PLJAČKAJU! Jedna stvar ga veseli!
Vladislav Vaščuk, Foto: instagram/vlad__vashchuk

rat u ukrajini

Nakon 15 dana provedenih u podrumu - UNIŠTITI ONE KOJE SU DOŠLI DA UBIJAJU I PLJAČKAJU! Jedna stvar ga veseli!

Bivši ukrajinski reprezentativac i legendarni defanzivac Dinama iz Kijeva Vladislav Vaščuk evakuisan je iz grada Hostomelja kod Kijeva.

Objavljeno: 17:09h

Tamo se trenutno vode žestoke borbe, a ukrajinski portal Sport.au preneo je da su se Vaščuk i njegova porodica skrivali u podrumu punih 15 dana pre nego što su uspeli da napuste opasno područje.

ŠOK U PRENOSU UŽIVO: "Želim vam najveću PROPAST na Svetskom prvenstvu, VI STE ODVRATNA STVORENJA!" (VIDEO)

- Video sam ih kako pokušavaju da pređu reku, svi mostovi su porušeni i nisu mogli mnogo da voze jer nisu imali dovoljno goriva. Ušli su u moju kuću oklopnim vozilom, ne znam šta je u mojoj kući. Rekli su mi, ali sada ne želim da čujem za to. Najvažnije je da su moja deca sa mnom - napisao je Vaščuk u objavi na Fejsbuku i dodao:

- Ne želim da pričam o ruskoj vojsci, sve je odavno jasno. Drago mi je da sam uspeo da izvučem decu. Nisu došli ovde da pregovaraju... Imam samo jednu želju, da naša vojska očisti ovu prljavštinu sa naše Ukrajine. Hoću da uništim one koji su u našu zemlju ušli samo da bi ubijali i pljačkali. Neka naša država bude slobodna. Pobedićemo!

VLADIMIR KLIČKO DOPUTOVAO U BERLIN! Bivši svetski PRVAK traži dodatnu pomoć za Ukrajinu

Najdublji trag tokom fudbalske karijere ostavio je u kijevskom Dinamu, za koji je odigrao više od 200 utakmica, a upisao 73 nastupa za reprezentaciju Ukrajine.

UKRAJINCI SE OGLASILI O ROMANU ABRAMOVIČU POSLE SVEGA ŠTO SE DESILO: Sada je tu SVE JASNO!

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.