ŠOK U PRENOSU UŽIVO: "Želim vam najveću PROPAST na Svetskom prvenstvu, VI STE ODVRATNA STVORENJA!" (VIDEO)
Anton Anisimov, Foto: Printscreen/Twitter/QuantumDom

neverovatno

ŠOK U PRENOSU UŽIVO: "Želim vam najveću PROPAST na Svetskom prvenstvu, VI STE ODVRATNA STVORENJA!" (VIDEO)

Čim je izbio rat u Ukrajini, Poljaci, koji su bili viđeni kao rivali Rusije u polufinalu baraža, ali i Šveđani i Česi koji su činili par koji se ukrštao sa njihovim, tražili su da se "Zbornaja" suspenduje

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Poljske osigurala je nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru nakon što je u doigravanju pobedila Švedsku 2:0, a tamo neće biti Rusije iz dobro poznatog razloga.

Čim je izbio rat u Ukrajini, Poljaci, koji su bili viđeni kao rivali Rusije u polufinalu baraža, ali i Šveđani i Česi koji su činili par koji se ukrštao sa njihovim, tražili su da se "Zbornaja" suspenduje.

U Rusiji, na TV kanalima, ipak se ispratio kompletan baraž za prolaz u Katar, a plasman Poljaka na najvažniju fudbalsku smotru nije najbolje "seo" ruskom voditelju Antonu Anisimovu, koji je u prenosu uživo, na iznenađenje svih, pa čak i svojih kolega, Poljacima poželeo sve najgore.

- Ja lično, ne u ime cele naše televizije. Želim reprezentaciji Poljske najveću propast na Svetskom prvenstvu, uključujući i Levandovskog. Vi ste odvratna stvorenja - rekao je Anisimov, inače voditelj na televiziji koja će u Rusiji prenositi utakmice Svetskog prvenstva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.