AS PSŽ-a SA SUPRUGOM UDOMIO 30 IZBEGLICA IZ UKRAJINE: Kupili krevete i odeću za sve!
Andrea Salas i Kejlor Navas, Foto: EPA/Kiko Huesca

humani

AS PSŽ-a SA SUPRUGOM UDOMIO 30 IZBEGLICA IZ UKRAJINE: Kupili krevete i odeću za sve!

Golman prvaka Francuske je vrlo pobožan a pripada evangelističkoj crkvi

Objavljeno:

Golman Pari Sen Žermena, Kejlor Navas, primio je u svoj dom izbeglice iz Ukrajine koje su pobegle iz svoje zemlje posle ruske invazije, potvrdio je danas taj francuski klub.

Španski Sport je objavio prethodno objavio da je Navas primio tridesetak osoba koje su pobegle od rata u Ukrajini, ali PSŽ nije naveo broj ljudi jer "Kejlor nije želeo da promoviše svoj gest".

Golman Kostarike je trenutno sa svojim nacionalnim timom, sa kojim je blizu osvajanja mesta koje vodi u dodatne kvalifikacije za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Navasova supruga Andrea Salas prenela je putem društvenih mreža poruke dobrotvornih organizacija, tražeći na nekoliko svetskih jezika "pomoć za decu s majkama i mlade ljude koji su sami, a koji nemaju ništa osim odeće koju nose na sebi".

Izbeglice koje je primila porodica Navas stigle su preko evangelističkog udruženja čije je sedište u Barseloni.

Kejlor i Andrea su kupili 30 kreveta i odeću za ove izbeglice.

- Kupio je 30 kreveta koje je postavio tamo gde ima bioskopsku salu, njegova žena je spremala hranu za njih, davali su im odeću i u toj prostoriji se vrše evangelistički obredi, pošto je i golman PSŽ-a evanđelista - piše španski list Sport.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.