UPITAN ZA RAT - Ibra poslao snažnu poruku!
Zlatan Ibrahimović, Foto: Profimedia

rat u ukrajini

UPITAN ZA RAT - Ibra poslao snažnu poruku!

Tema rata u Ukrajini nije mogla da zaobiđe ni Zlatana Ibrahimovića.

Objavljeno: 20:14h

O ovoj temi je upitan i Zlatan Ibrahimović tokom pres konferencije reprezentacije Švedske koja u četvrtak igra baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Švedska će igrati protiv Češke, a pobednik tog meča će za plasman u Katar igrati protiv Poljske koja je zbog izbacivanja Rusije prošla direktno u finale.

1 / 8 Foto: Profimedia

"Teško je govoriti u ratu, jako je teško. Svoju poruku prenosim kroz fudbal. Igraćemo fudbal i probaćemo na taj način da širimo energiju i ljubav. Tragično je ovo što se danas događa, ne bi uopšte smelo.

Trebali bismo da rešavamo stvari na normalan način u 2022. godini, a ne da prolazimo kroz ratove u kojima ljudi moraju da pate zbog stvari zbog kojih ne bi trebali. Upravo smo prošli pandemiju, izašli iz nje i počeo je rat...", rekao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović
foto: Epa/ ROBERTO BREGANI

Golgeter Milana zatim dodaje:

"Želim da budem pozitivan, da delim ljubav i imam mir. Mir i ljubav. To je ono za šta se zalažem i nadam se da će doći što pre. Da budem iskren, gasim TV i ne pratim medije.

Rečeno mi je, priča se o tim dešavanjima, ali ne pratim. Nadam se da će se stvari rešiti, ali izbegavam da pratim. Ja sam protiv svega i protiv rata, teško je, ali fokusiram se na neke druge stvari", priznao je 40-godišnji napadač.

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.