PAKAO KROZ KOJI JE MIHAJLOVIĆ PROŠAO! Jezive pretnje smrću! Namenili mu METAK! BOMBA NA KUĆU - Spašavaje porodice!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Simone Arveda

ispovest iz knjige

PAKAO KROZ KOJI JE MIHAJLOVIĆ PROŠAO! Jezive pretnje smrću! Namenili mu METAK! BOMBA NA KUĆU - Spašavaje porodice!

Siniša Mihajlović je privukao ponovo pažnju italijanske ali i svetske javnosti potvrdivši da mu se opaka bolest vratila.

Objavljeno: 10:33h

Siniši Miajloviću sledi nova runda protiv opake leukemije.

Podrška Srbinu stiže sa raznih strana, a oglasile su se i Mihine ćerke.

Pre dve godine Siniša Mihajlović je objavio autobiografiju, u knjizi o svom životu pod imenom "Igra života" legendarni srpski fudbaler i trener govorio je pre svega o svojoj borbi s leukemijom, ali i o ratu u Jugoslaviji, Arkanu, Crvenoj zvezdi, i mnogim lepim, ali i onim ružnim stvarima iz njegove karijere.

DA SAM OSTAO U BOLNICI, UMRO BIH! Ispovest Siniše Mihajlovića koja ledi krv u žilama!

Podsećamo na deo pred raspada Jugoslavije i građanski rat:

- Na finalu Kupa Jugoslavije 1990. godine. Zvezda je izgubila od splitskog Hajduka. Pre meča, u tunelu koji vodi do terena, moj cimer iz omladinske selekcije Igor Štimac mi je prišao i rekao: "Molim se Bogu da će naša porodica ubiti tvoju porodicu u Borovu", mestu odakle su moji otac i majka - rekao je Mihajlović.

1 / 10 Foto: Profimedia

Siniša je podelio jedno jezivo iskustvo i šta se dogodilo sa njegovom kućom u Borovu tokom akcije "Oluja".

- Pod mojim pritiskom, roditelji su spakovali najnužnije stvari i doselili se u Beograd. Priključio nam se i brat Dražen. Posle je do nas stigla vest da je naša kuća u Borovu minirana i da je neko ispalio metak u moju sliku na zidu. U tom groznom činu bilo je određene simbolike, poruka je bila više nego jasna. Ko je mogao baciti bombu na našu kuću?

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Ko je i zašto pucao u moju i Draženovu sliku? Ta pitanja su me proganjala dok napokon nisam saznao istinu. To je učinio Stipe, jedan od mojih najboljih drugova iz detinjstva, kojeg sam doživljavao kao brata. Videli smo se 2000. godine u Zagrebu. Došao je u hotel i pitao me da li sve znam. Priznao mi je da je zapalio kuću, ali i spasao moje roditelje. Oprostio sam mu - piše u knjizi koju je 2012. napisao Miroslav Gavrilović.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.