DA SAM OSTAO U BOLNICI, UMRO BIH! Ispovest Siniše Mihajlovića koja ledi krv u žilama!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Simone Arveda

TUŽNO!

DA SAM OSTAO U BOLNICI, UMRO BIH! Ispovest Siniše Mihajlovića koja ledi krv u žilama!

Ovako je Siniša Mihajlović opisao borbu sa opakom bolešću

Objavljeno: 22:30h

Srpski trener Siniša Mihajlović je objavio da će na neko vreme morati da se povuče sa klupe Bolonje jer ima zdravstvenih problema.

Postoji šansa da mu se vratila leukemija sa kojom se borio 2019. godine i uspešno prebrodio najteži meč u životu.

On je posle pobede nad opakom bolesti dao intervju za "Gazeta delo sport" gde je jedna od tema bila i borba sa leukemijom.

- Bilo je vremena u životu kada sam zaboravio da plačem. Posle sam plakao mnogo, a sada sam između - poručio je srpski trener prisutnima, a potom nastavio o detaljima tokom lečenja:

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

- Živeo sam na taj način... Ne mislim da sam heroj. Ima ljudi koje je sramota i koji se kriju zbog bolesti i to nije ispravno. Nema zašto da ih bude sramota. Plakao sam mnogo puta i otkrio sam da je u redu da to radim. Kada sam se sedeo na klupi protiv Verone imao sam 15 kilograma manje nego danas. Bio sam više mrtav nego živ. Ali, pojavio sam se tamo da bi svi shvatili da se borim i da želim normalan život.

Kada se našao u teškoj situaciji shvatio je da ranije nije pazio dovoljno na svoje zdravlje.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: EPA/Giorgio Benvenuti

- Kada sam video sebe na televizoru nisam mogao da se prepoznam, ali to nije bila slika moje slabosti nego moje snage. Poručio sam bolesti: "Sad ćemo da se borimo i videćemo ko će da pobedi". U takvom trenutku shvatiš koliko je važno da paziš o sebi. Bilo je dana kada sam trenirao sa temperaturom od 40 stepeni, u bolovima, pod injekcijom. Nakon mesec dana u bolnici želeo sam da se vratim na teren ali rezultati mi nisu dozvoljavali. Doktor me je ipak razumeo i pustio me. Da sam ostao u bolnici umro bih - poručio je Mihajlović.

Izgleda da je nova runda pred legendarnim Mihom, ali svi se nadamo da će ponovo izaći kao pobednik!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.