APSOLUTNA LUDNICA U SVLAČIONICI BARSELONE: Dembele nije ovako slavio ni na svojoj svadbi! (VIDEO)
Slavlje fudbalera Barselone posle El Klasika, Foto: Printscreen/Twitter/FC Barselona

preporođena ekipa

APSOLUTNA LUDNICA U SVLAČIONICI BARSELONE: Dembele nije ovako slavio ni na svojoj svadbi! (VIDEO)

Već je poznato da Dembeleu na kraju ove sezone ističe ugovor s Blaugranom i da je on u nekoliko navrata početkom godine odbio da produži saradnju, ali mnogi smatraju da će sada doći do preokreta

Objavljeno:

Barselona je sinoć slavila ubedljivo sa 4:0 u El Klasiku protiv Real Madrida, i to kao gost.

Ćavi Ernandes je još jednom pokazao da je bio pravo rešenje za klub, te da Barselonu lagano, ali sigurno vraća na stare staze slave. Iako je rezultat bio 4:0 Barsa je mogla i ubedljivije da savlada kraljevski klub.

Odličan meč sinoć je odigrao i Usman Dembele koji je dobio šansu od prvog minuta i to je bio pun pogodak Ćavija.

Ćavi Ernandez, Ćavi Ernandes
foto: EPA/Alejandro Garcia

Dva gola i asistenciju upisao je Obamejang, gol i asistenciju Tores, a dva dodavanja za pogotke u prvom poluvremenu upravo Dembele.

Francuz je pravio neverovatne probleme Naću na desnoj strani, te bio najzaslužniji što je Barcelona nakon prvog poluvremena vodila sa 2:0.

FK Barselona
foto: Epa/Sergio Perez

Nakon utakmice nastala je ludnica u svlačionici Barselone gde su igrači ovog tima slavili pobedu, a u centru pažnje navijača bio je baš Dembele.

Mnogi su shvatili da je krilni napadač ponovo srećan na terenu i van njega i da uživa u fudbalu. Njegovo raspoloženje se drastično promenilo što se vidi na snimku gde je bio vođa ludog slavlja.

Podsetio je na ono koje je priredio na svojoj svadbi u decembru, na koje je pozvao samo jednog saigrača.

Već je poznato da Dembeleu na kraju ove sezone ističe ugovor s Blaugranom i da je on u nekoliko navrata početkom godine odbio da produži saradnju, ali mnogi smatraju da će sada doći do preokreta.

Iako su čelnici Barselone tražili od Ćavija da Dembele do kraja utakmice sedi na klupi zbog činjenice da je odbio da ode u januaru i odlučio da ode kao na leto, trener ih nije poslušao i odlučio je da Francuz igra bez obzira na to.

Usman Dembele
foto: Profimedia

Sada svi uveliko pišu da će Dembele ostati i produžiti ugovor jer je shvatio da je bitan deo ekipe koja se vraća u sami vrh.

Od dolaska Ćavija na Barsinu klupu Dembele je odigrao ukupno devet utakmica i upisao je čak devet asistencija i dao jedan gol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.