BARSA URNISALA REAL! "Kraljevi" dobro prošli! Blaugrana se VRAĆA NA STARE STAZE USPEHA! Šta smo ovo gledali?!
FK Barselona, Foto: Epa/Sergio Perez

el klasiko

BARSA URNISALA REAL! "Kraljevi" dobro prošli! Blaugrana se VRAĆA NA STARE STAZE USPEHA! Šta smo ovo gledali?!

Ni najvatreniji navijači Barselone nisu mogli da očekuju ovakav rezultat na "Santjago Bernabeu". Partija koja najavljuje povratak Barselone, s obzirom da je pao najljući rival!

Objavljeno: 23:09h

Fudbaleri Real Madrida, poraženi su od Barselone na stadionu "Santjago Bernabeu" 0:4.

Delovalo je da veći deo meča ekipa Ćavija Ernandeza ima terensku inicijativu i da se polako ali sigurno vraćaju fudbalu na koji su nas navikli, i zbog kog nose status jednog od najboljih i najvećih klubova sveta.

Nije džabe pre utakmice Đordi Alba rekao da Blaugrana ide na pobedu, i da njome žele da se uključe u trku za titulu. Posle 90(+) minuta ova izjava dobija na značaju i prestaje da bude prepotentna.

Obamejang je pogodio mrežu Kurtoe u 29. minutu, a Arauho devet minuta kasnije duplira prednost. Zanimljivo da je Barsa oba gola u prvom delu meča dala glavom.

U uvodnim sekundama drugog poluvremena, Feran Tores se obrukao s obzirom da je promašio zicer. Istrčao je sam pred Kurtou, čekao da golman Reala krene da pada, a potom loptu poslao pored gola.

Ipak, u 47. minutu Tores na sjajnu asistenciju Obamejanga, koji ga je štiklom pronašao, Španac pogađa za 0:3.

Šest minuta kasnije, tačka na utkmicu! Obamejang postiže drugi gol na meču. Tores mu je uzvratio asistenciju.

Do kraja meča mogla je Barsa da dođe do 5:0. Real je stvorio tek po neku šansu! Naposletku sjajna partija izabranika Ćavija Ernandeza.

Barsu u narednom kolu, 3. aprila očekuje još jedan derbi - protiv Sevilje, dok Real dan ranije "vadi fleke" protiv Selte.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.