REAL NAPADA BARSELONU SA JOVIĆEM? Anćeloti računa na Srbina u odsustvu nedodirljivog Benzeme!
Luka Jović/Karlo Anćeloti, Foto: EPA, Profimedia

ko će početi el klasiko?

REAL NAPADA BARSELONU SA JOVIĆEM? Anćeloti računa na Srbina u odsustvu nedodirljivog Benzeme!

Real ima lepu zalihu na vrhu popularne Primere, ali i Barselona se brzo uspela do trećeg mesta pod Ćavijem

Objavljeno:

Fudbaleri Real Madrida i Barselone igraju u nedelju od 21.00 na stadionu Santjago Bernabeu u El Klasiku za okviru španske La Lige.

Velika su očekivanja od ovog susreta, ali loša vest za tim Reala što je Karim Benzema preskočio trening u toku dana i što definitivno neće biti spreman da pomogne saigračima.

Karim Benzema
foto: Profimedia

Trener kraljevskog kluba Karlo Anćeloti je i pored toga veliki optimista.

- Benzema neće igrati, nije trenirao, oseća nelagodnost u listu. Mala povreda, ali neće ga biti u timu. Naravno da možemo da pobedimo Barselonu i bez Benzeme. On je veoma važan deo tima, ali bez njega moramo da tražimo drugačija rešenja. Benzema ima 34 godine i ponekad može da se desi da oseti nelagodnost. Sada imamo dve nedelje da radimo sa njim. Vratiće se i opet će praviti razliku. Nisam zabrinut što neće igrati sutra. Ima vremena da se pripremi za završnicu sezone - kaže Italijan.

Karlo Anćeloti
foto: Profimedia

Nije hteo da otkrije karte previše, dao je neodređen odgovor oko toga ko bi mogao da zameni Francuza, ali je pomenuo i reprezentatvica Srbije, Luku Jovića.

- Bejl je jedna od alternativa. Imamo Iska, Jovića, Marjana...Mnogo opcija, ali sam ću odabrati opciju za koju mislim da je najbolja. Ako pobedimo biće to tri boda koji će nas približiti osvajanju titule. Ne moramo da mislimo o tome da li je Barsa u trci ili ne - kaže Anćeloti koji je pohvalio i kolegu Ćavija, rekavši da Barselona pod njim ima "veoma jasan stil igre".

Luka Jović
foto: Profimedia

Nada se uspehu u velikom derbiju.

- Prošli put kada smo igrali na Bernabeuu, bila je nezaboravna noć. Pokušaćemo da ponovimo sve to. To može da se uradi, daćemo sve od sebe da tako bude - zaključio je trener Reala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.