DOMINIRAO JE U ČETVRTAK PROTIV CRNO-BELIH, A SADA SE SVI RASPITUJU ZA NJEGA: Kreće pravo otimanje za Kolumbijca!
Kvinsi Menig (levo), Luis Sinistera (desno), Foto: Starsport

svi se interesuju

DOMINIRAO JE U ČETVRTAK PROTIV CRNO-BELIH, A SADA SE SVI RASPITUJU ZA NJEGA: Kreće pravo otimanje za Kolumbijca!

Procene holandskih medija je da će, ako nastavi u ovom stilu koštati preko 30 miliona

Objavljeno:

Veliku razliku u klasi pokazali su Partizan i Fajenord na utakmici u Humskoj, koju su Holanđani dobili sa 5:2.

A, najbolji igrač kluba iz Roterdama, Luis Sinistera, pokazao je da asa takvog kalibra nema u Partizanu. Ni izbliza. Kolumbijski krilni napadač je postigao gol, koji je proglašen najlepšim u Ligi Konferencije prošlog četvrtka, a tome je dodao i dve asistencije.

Delovao je Sinistera kao Guliver okružen liliputancima, bukvalno se igrao fudbala u Humskoj. I otud nije iznenađenje informacija koju je objavio danas španski AS: skauti Barselone i Atletika iz Madrida, pored nekoliko još klubova iz drugih zemalja, intenzivno prate igre Luisa Sinistere.

Luis Sinistera
foto: EPA/Andrej Cukić

To, naravno, ne znači da će odmah potrčati da dovedu Kolumbijca, možda on neće ni doći do Barse ili Atletika, ali ima nesumnjiv kvalitet čim ga prate iz utakmice u utakmicu. A, onda su male šanse da će sjajni fudbaler ostati u Fajenordu posle ovog leta.

Procene holandskih medija je da će, ako nastavi u ovom stilu, Sinistera koštati na leto oko 30.000.000 evra. Suma kojoj nijedan igrač Partizana ne može da se približi. Pa, ni trećini od toga...

Kolumbijac je ove sezone odigrao 36 utakmica za crveno-bele iz Roterdama, postigao 17 golova, dok je za 11 asistirao. Pitanje je da li će Sinistera igrati u revanšu protiv Partizana, jer samo čudo može da donese crno-belima prolaz dalje, dok Fajenord za vikend čeka veliki derbi sa Ajaksom, gde će majstorstvo brzonogog Južnoamerikanca biti ekipi mnogo potrebnije.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.