CRNO-BELI SMATRAJU DA JE OVO TREBALO DA BUDE PENAL! Veruju da su OŠTEĆENI, snimak je ZAPALIO društvene mreže? VIDEO
Sporni trenutak, Foto: Printscreen/Twitter/ FK Partizan

DISKUTABILNO

CRNO-BELI SMATRAJU DA JE OVO TREBALO DA BUDE PENAL! Veruju da su OŠTEĆENI, snimak je ZAPALIO društvene mreže? VIDEO

Partizan sada mora da se nada kiksu crveno-belih, jer u slučaju da Crvena zvezda pobedi na sledećem meču, ona će preuzeti prvo mesto na tabeli i tako biti u velikoj prednosti da osvoji još jednu titulu prvaka države

Objavljeno: 14:02h

Fudbaleri Partizana su odigrali 0:0 protiv ekipe Napretka i tako doveli u pitanje prvo mesto na tabeli, Crno-beli su kiksnuli opet na svom terenu, i ponovo kao i protiv Proletera odigrali bez golova.

Nismo uživali u lepoj igri na utakmici, delovalo je da će jedan detalj da reši utakmicu, a taj je mogao da bude u 60. minutu meča.

Tada je mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović prodirao ka golu Napretka, a njega sa leđa povukao za dres i tako zaustavio jedan fudbaler gostiju, naravno sve se to dogodilo u kaznenom prostoru.

Na ovo povlačenje je sudija Živković ostao nem, i nije se oglašavao, što je izazvalo veliko negodovanje kod publike na stadionu.

Partizan sada mora da se nada kiksu crveno-belih, jer u slučaju da Crvena zvezda pobedi na sledećem meču, ona će preuzeti prvo mesto na tabeli i tako biti u velikoj prednosti da osvoji još jednu titulu prvaka države.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.